Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Moi...

#438 Re: Re: Pentru ca imi place reactia de haita a celor care au crezut ca salvarea Oltchimului vine de

2012-12-09 09:35

#426: tibi - Re: Pentru ca imi place reactia de haita a celor care au crezut ca salvarea Oltchimului vine de la e

Probabil ca cel caruia i-ai adresat intrebarea iti va raspunde si el, dar intre timp, iti spun eu: nu sunt decizii CA false, ci aditionale. Dar pt. bieti fraieri ca voi, care nu stiti nici sa cititi aceste decizii, si nici macar nu le-ati vazut in viata voastra, decat ca pe niste simple hartii aruncate in fata ochilor unora ca voi, care nu sunt in stare nici sa inteleaga ce scrie in ele, e prea mult sa cautati sa si intelegeti! Faceti periodic parada de cate o hartie, si scoateti tot timpul altele, pt. ca pe parcurs s-a demonstrat ca voi sunteti cei care ati atribuit intelesuri false.

Se discuta mai demult de acea hartie prin care se spunea ca s-a plati suma X in avans la Clubul Sportiv - s-a demonstrat ca aceste plati erau doar intentionate pe hartie, asa cum bine a punctat la momentul respectiv cineva de aici. De ce ati lasat-o balta, de ce nu ati fost in stare sa recunoasteti ca s-a gresit? N-ati gasit de fapt nici o plata efectiva pt. aceste sume! La fel acum si cu aceste decizii CA - nu va mai straduiti sa aruncati vorbe despre subiecte de care nici macar n-aveti habar!

Era vorba romanului - Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul....Asa si bietii de voi! N-ati fost in stare sa aduceti nici o dovada concreta, de-asta ii tot dati cu vorbe si interpretari ale mintilor voastre obosite! Daca ar fi fost adevarat,, de ce corpul de control nu ia nici o masura? Tot tipati cat va tine gura de neregului si ca Roibu va fi arestat, dar se pare ca pana la momentul actual, nici un control n-a gasit nimic in neregula! Bietii de voi....

Raspunsuri

operatorul

#449 Re: Re: Re: Pentru ca imi place reactia de haita a celor care au crezut ca salvarea Oltchimului vine

2012-12-13 16:24:03

#438: Moi... - Re: Re: Pentru ca imi place reactia de haita a celor care au crezut ca salvarea Oltchimului vine de

Nu mai arunca batista pe tambal cum ati facut douazeci de ani. Oamenii nu sunt prosti, voi ati vrea sa fie prosti si ati repetat asta pana ati inceput sa credeti si voi.