Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Quoted post

Bogdan

2012-08-03 02:39

De ce va ascundeti in spatele unui pseudonim? Va e frica? Daca da, de cine? Trebuie sa recunoastem ca pe aceste liste electorale sunt sute de mii daca nu cumva milioane de morti. Imi poate explica si mie cineva cum in urma cu 9 ani la referendumul pentru Constitutie care a durat 2 zile erau 17 milioane si ceva de alegatori si acum 18 milioane, cand se stie clar ca piopulatia Romaniei e in scadere?

Daca cei care nu au iesit lavot sunt asa vasnici aparatori ai democratiei si ai statului de drept nu cunosc faptul ca cel mai democratic aspect al unei societati democratice e votul? Puteati sa votati NU, nu sa stati la caldurica si sa comentati pe Net unde toata lumea e "cocos".

Nu am decat o concluzie: cei care au stat acasa au avut profituri de pe urma regimului Basescu

P.S. Pentru moderatori: poate stergeti comentariul

Raspunsuri

un mort viu

#1477 Re:

2012-08-03 03:45:16

#1473: Bogdan -

De ce sa mergem la vot cand se stia ca USL va fura cu nesimtire,  era singura  posibilitate de a lupta cu aceasta mafie. Toti baronii PSD s-au intrecut in a realiza procente record de voturi pentru a-si pastra scaunele si interesele. Bunica mea este moarte de doua luni, dar a "votat" si ea fireste ca toti ceilalti.

Cred ca e destul de limpede si clar raspunsul nu? Daca mai vrei lamuriri suplimentare citeste si tu presa.