Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

Musafir

#6447 Re: Re: Re: Re:

2012-06-27 23:48

#6444: - Re: Re: Re:

iar olimpicii de la mine din scoala (una din cele mai bune din Bucuresti) au scris predicativa,ce e greu de inteles ca este o fraza tampita care poate fi interpretata diferit,de ce atata rautate ? stii care este culmea raspunsurile sunt jumatate,jumatate dar noi cu predicativa spunem ca ar putea sa fie si subiectiva in schimb voi nu ,asta se numeste egoism si nu e bine intre niste copii care au muncit mult si unii si altii

Raspunsuri

Musafir

#6449 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-27 23:49:49

#6447: - Re: Re: Re: Re:

In ultimele 3 pagini vei observa cel putin 10 posturi cu o gramatica deplorabila in care scrie ceva de genul "fiti multumiti ca nu e puntata numai predicativa!" sau "ar trebui sa fie doar predicativa punctata, singurul raspuns corect!".

Musafir

#6467 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-28 02:24:58

#6447: - Re: Re: Re: Re:

Ar fi culmea sa va treziti acum, ca nu e buna subiectiva, dragilor! Era, de fapt, varianta corecta (si fireasca), dar s-a ajuns la o situatie penibila... jumatate de tara nereusind sa observe ca NU este predicativa ( mentionez ca nu ati fost "mai destepti", cum se vehiculeaza, aberant fiind oricum. -  am si "colegi cu 5u' " care au observat banalitatea cu schimbarea topicii si au ales B :) ). Ce solutie ar fi avut Ministerul?... D.p.m.d.v.d va dau cu mare placere cele 6.p! Eu oricum imi primesc punctajul si nu am nici cea mai mica emotie cu privire la locul meu in liceu! :) Bafta.