Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

Musafir

2012-06-26 23:13

Ma gandesc acum, inainte de examenul de maine, daca sa o bat pe fi-mea sa-i sune apa-n cap, sau sa o bat dupa?? A ales subiectiva, s-a mai gandit, si a ales predicativa!!! Si e mandra de asta!!! De ce fata mea te-ai apucat tu sa gandesti? Trebuia mama sa ramai cu gloata!! S-a mai si apucat sa intrebe vreo 2 colege de ce au ales subiectiva!! Si ce raspunsuri a primit!! Una a zis ca stie ea de la pregatire ca nu se dau capcane la en, asa ca a ales sb; alta a zis ca "ma" este subiect, de la pe mine ma; alta a zis ca intotodeauna "ceea ce" precede doar o sb... De altfel, raspunsuri foarte logice, care m-au dat gata!! Fata mea aspus ca daca da testul asta de 100 de ori, de 100 de ori scrie ca e pr!! In veci nu e sb!!! Asa mama, gandeste in continuare! Nu vezi ca logica nu e pentru noi? Sper ca maine sa iti revii si sa iti dea si tie 1+1=2...

Raspunsuri

Musafir

#5349 Re:

2012-06-26 23:20:04

#5337: -

Daca vrea sa traiasca bine in Romania ar fi bine sa nu mai gandeasca si sa nu mai fie inteligenta. Fiul meu a facut greseala sa gandeasca la fel ca fiica dumneavoastra... Fara cuvinte!!!

syl

#5350 Re:

2012-06-26 23:20:25

#5337: -

Ai foarte mare dreptate ! Problema e ca , fata ta , ti-a spus chestiile alea despre colegele ei ca sa se ''scoata''ea .....ia mai ia-o la bani marunti , sa vezi ce surprize ai ......