Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Urmas al lui Avram Iancu, spaima ungurilor

2012-03-20 00:32

E de-a dreptul revoltator ca in tara ta o minoritate obraznica (sa nu uitam ca mai sunt si alte minoritati care nu sar calul in felul asta nesimtit) sa mearga atat de departe, sa muste mana care i-a hranit si i-a tolerat atata timp. Ei care ar trebui sa taca si sa pupe tarana asta romaneasca care i-a gazduit atata timp. O sa aveti voi orice fel de autonomie cand v-oti vedea ceafa! Eu zic sa stati cuminti, sa nu va punem cu botul pe labe imediat. Nu intindeti coarda prea mult ca s-ar putea sa se rupa si s-o luati rau pe coaja. Voua va trebuie autonomie? V-am pregatit noi una in Ungaria. Acolo puteti sa plangeti cat vreti. Nu in ROMANIA. Pentru ca Romania este a romanilor. Asa ca ciocul mic, s-a inteles ?!

Raspunsuri

Avram Iancu spaima romanilor

#944 Re:

2012-03-20 01:01:23

#940: Urmas al lui Avram Iancu, spaima ungurilor -

Ma faci sa rad Avram Iancu, pana in anul 1500 o scoala nu ati avut in Transilvania iar acuma tu predici dreptatea..ati fost si voi hraniti/gazduiti de noi timp de 600 ani iar acuma asa ne rasplatiti??hahahah no noapte buna ciocule

LOL

#947 Re:

2012-03-20 01:16:27

#940: Urmas al lui Avram Iancu, spaima ungurilor - sa pupe tarana asta romaneasca care i-a gazduit atata timp

Mi a bajod kicsi barat? Ha mar vendegnek nevezel, hat nem ti mind veritek a melletek  hogy milyen csodalatos a roman vendegszeretet??? =)) Avram Iancu nem hagyott tul nagy (ertelmisegi) hozomanyt neked! Nem mintha o annyira intelligens lett volna.

Care ti-e problema? Daca deja ne-ai numit oaspeti, nu voi va 'dati mare' cu ospitalitatea romana? =)) Avram Iancu nu ti-a lasat mult de mostenit (intelectual). Nu ca as vrea sa zic , ca a fost inteligent.

Musafir

#961 Re: Urmas al lui Iancu

2012-03-20 08:04:55

Mäi dragä,dacä iancu a fost "spaima" ungurilor, de ce a murit, ascuns ca un sobolan, si uitat de lume?Sau nu cunosti istoria sin numai propaganda ???!!!

Musafir

#969 Re:

2012-03-20 08:46:28

Aici s-au nascut nimeni nu ia hranit si nimeni nu a trebuit sa-i accepte nu mai vb, prostii

Musafir

#993 Re:

2012-03-20 12:02:36