Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-19 16:30

Vina nu este a maghiarilor, mai bine zis a politicienilor români de etnie maghiară (apropo, UDMR trebuie felicitată - este singura grupare politică din România care ştie să facă politică, bravo lor, băieţi deştepţi!), ci a noastră pentru că le-am permis să şi-o ia în cap. Dacă cineva îşi bate joc de mine, eu sunt primul şi singurul vinovat, iar dacă sunt fraier şi laş atunci îmi merit soarta cu prisosinţă! Politica românească este plină de lichele şi secături care, pentru interese personale şi/sau de grup au vândut Ţara.Tristul adevăr este că suntem un popor de slabă calitate, fără demnitate, avem în mod fatalist un comportament mioritic, adică ne lăsăm prea uşor duşi de nas şi nu ştim decît să ne văicărim fără a fi în stare să intreprindem ceva concret pentru a ieşi din mocirla în care am intrat ca nişte oi căpiate lăsându-ne conduşi de nişte politicieni/ciobani, incompetenţi, lacomi şi ipocriţi. Nu cumva ne merităm soarta?

Raspunsuri

Musafir

#3615 Re:

2012-03-19 16:32:49

#3614: -

dati un feed-back aici, va rog ca sa rupem lantul nepasarii fata de majoritatea romana: http://www.edu.ro/index.php/articles/16692