Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Musafir

#842 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-19 15:27

#828: Kovács-Szabó Levente - Re: Re: Re: Re: Re:

tu, inainte sa vorbesti ar trebui sa-ti revizuiesti cunostintele de gramatica limbii romane. Este sfidator sa ai asa lacune in vorbirea unei limbi oficiale! Apropos de diferenta intre limba unei etnii si cea oficiala! In timp ce una este a unei etnii, cealalta este a unei natiuni intregi!

Raspunsuri

Kovács-Szabó Levente

#851 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-19 16:08:37

#842: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Limba maghiara este limba unei natiuni despartite de hotare (si nu a unei etnii), asa cum este si limba romana.  Poate ca am lacune in limba romana, pentru ca nu e limba mea materna, dar macar o stiu (din necesitate), dar voi nu stiti maghiara sau alte limbi. Si chiar asa cu lacune, o vorbesc mai bine, decat multi oameni care se declaro romani, dar nici macar expresia EU nu stiu sa-l scrie corect, ci il scriu IO. Am vazut asta cu ochii mei pe document oficial. Dar cu asta m-am si oprit, deoarece in afara de jigniri nu puteti veni cu nici un argument convingator si nu se poate discuta cu voi pe baza argumentativa.

P.S. Nu stiu pe cine trimit acasa cel mai repede din Occidentul Europei. Oare pe maghiari sau pe romani. Nu te obosi cu raspunsul ca amandoi il stim, si oricum asta este ultimul comentariu al meu. Vise sprancenate.