Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-17 20:48

cetățenii români de etnie maghiară au dreptul să ceară și cetățenie maghiara, și odată cu aceasta beneficiază și de toate drepturile, inclusiv drept la muncă.Prin înființarea acestei facultăți, statul român va subvenționa statul maghiar să-și pregătească medicii în România(!), iar oamenii de la sate vor rămâne tot fără medici și tot mai izolați -datorită politicienilor care-i reprezintă și îi manevrează - în propria lor țară, a cărei limbă oficială nu o cunosc! RUȘINE! SĂ ÎNVĂȚĂM DE LA FRANCEZI:TOȚI CETĂȚENII FRANȚEI SUNT FRANCEZI! Nu există etnii!

Raspunsuri

Musafir

#2682 Re:

2012-03-17 21:15:01

#2654: -

Eu de exemplu nici n-am cerut cetăţenie maghiară şi nici nu vor să plec în Ungaria (şi nicăieri). Vreau să fiu cetăţean (cât mai bun) al acestui stat - dar în schimb solicit respectarea drepturilor mei şi a concetăţenilor mei minoritari (de orice naţionalitate), aici în România!

2012

#2708 Re:

2012-03-17 22:07:51

#2654: -

Draga sau dragule

Satele voastre vor ramane fara medici datorita voua, pentru ca medicii vostrii parasesc tara cu sutele, sau mai mult. In satele voastre au ramas numai oameni in varsta neajutorati, pentru ca nu va mai convine nenorocirea, mizeria, saracia in care ati trait, ati luat palaria si ati venit mai spre vest cu mainile in buzunar, si acuma bateti pieptul.

Si fratii vostrii de peste Prut au toate drepturile in Ro, ce vreti sa luati de la maghiari........