Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-15 15:34

Nu cred ca este corect sa fie sacrificata UMF TG. MURES pentru un moft al udmr, avand in vedere ca nu au suficiente cadre didactice de limba maghiara, nici pentru cursuri si nici pentru practica la patul bolnavului.Aceasta pentru a indeplini conditiile de autorizare necesare.
Studentii romani si maghiari s-au inscris la o universitate autorizata si se trezesc in situatia ca freventeaza o universitate neautorizata, si trebuie sa sustina examenul de licenta la alte universitati din tara numai pentru ca udmr sa mai castige niste voturi.Este rusinos ce se petrece

Raspunsuri

Musafir

#1198 Lidia

2012-03-15 15:47:24

#1190: -

Examinarea la admitere sa se faca in limba ROMANA,toti viitorii studenti sa dea examen .Cine doreste sa invete in alta limba sa mearga la facultati private<sau sa-si plateasca cursurile pentru a studia in limba materna.SUNTEM IN ROMANIA ,unde avem tricolorul ROSU,GALBEN SI ALBASTRU,NU VREAU CA MINORITATILE SA AIBA MAI MULTE DREPTURI DECAT  ROMANII.In foarte multe magazine sau hoteluri din Mures prima data ti se adreseaza in limba maghiara,am un coleg care nu s-a putut caza in judetul harghita pentru ca nu a vorbit ungureste cu receptionera noroc ca un alt coleg vorbea putin si in timp ce romanul meu astepta afara celalalt i-a aranjat cazarea,iar receptionera a fost transfigurata de furie cand a vazut cheia de la camera in mana romanului.Suntem calcati,udmr afara ,cum ne prinde la inghesuiala cum ne santajeaza.Profesoras de istorie ungureanu, pentru a ramane la putere ai vinde-o si pe mamuca-ta.