Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#641 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

2012-01-04 17:36

#637: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Da exista si servicii de ambulante private care legea ne permite sa le apelam daca avem nevoie si nu avem incredere in sectorul public. Problema voastra este ca increderea in sectorul public in sistemul de urgenta este prea mare si v-ati pierdut afacerile prin orasele mari precum Bucuresti iar solutia acum este sa intrati la banii de stat si sa lauati banii servicilor publice inlocuindu le. Hai mai scrie ca spui din ce in ce mai bine !

Raspunsuri

un_informat

#650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

2012-01-04 17:53:48

#641: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

tu vezi ce discutie avem acum fata de titlul petitiei? spune-mi daca ceea ce scrie in petieie este ceea ce spui tu acum. rezulta de undeva din ce ai scris tu ca se va desfiinta SMURD-ul? daca da, atunci imi fac mea culpa, daca nu, da scriu bine ce scriu.

pt informarea ta, in caz de urgenta prefer sa chem o ambulanta privata decat sa astept dupa cele din sectorul public. cand ai un copil acasa cu probleme medicale iti spun eu ca-ti vine sa-i strangi de gat pe cei de la salvare cand spun ca au cazuri mai grave. eu inteleg ca nu au masini si personal dar atunci creaza-mi si posibilitatea sa pot chema o ambulanta privata chiar daca platesc pt ca e vorba de copilul meu. faptul ca domnul Arafat imi spune ca trebuie sa stau doar dupa cel public mi se pare inadmisibil.

nu sunt de acord s dispara sistemul public, dar nici nu sunt de acord sa nu existe concurenta. concurenta prinde bine si sistemului public. vor fi nevoiti sa ridice si ei standardele.

in invatamant si in sanatate  au aparut si privati si nu am vazut sa dispara ala public din cauza asta. de ce ar fi diferit in cazul SMURD-ului nu inteleg...