Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 13:57

#521: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Problema este ca le lipseste infrastructura si personalul calificat.Smurd nu actioneaza numai in caz de calamitate naturala,accident colectiv sau dezastru.Asta pot sa-ti garantez.Smurd participa la orice solicitare.Nu este nevoie de un accident aviatic ca sa se duca smurd la caz.Poate fi si o banala tamponare intre o masina si un stalp,o persoana inconstienta cazuta pe strada etc.Asa ca neinformarea nu vine din partea mea.Mai elocvent este sa te uiti la tv si sa vezi la ce cazuri participa smurd sau pe net.Referitor la partea cu dezastre,calamitati sau accidente colective asta nu ar trebui pusa in lege ca privatii sa asigure logistica si personalul necesar.Asta este o chestie de bun simt si lipsa de umanitate ca sa scrii un text de lege prin care sa obligi la asa ceva ca o sa deconteze statul.Partea proasta pe care nu o intelegi este ca acesti privati provin din clica politica care cotizeaza la partide si pe unde mai trebuie si umfla facturiile de decont astfel incat tot in buzunarul tau se rafrang cel al asiguratului.Lucrez la descarcerare si iti garantez ca statul nu imi deconteaza mie sau colegilor nimic in plus ca am participat la descarcerarea persoanelor in accidente.Ba mai mult,statul mi-a taiat 25% din salariu si norma de hrana,25%din norma de echipament,mi-a dat colegii afara din sistem ca sa faca economii pe care eu nu le vad.Probabil la tine bunastarea este la ea acasa,la mine nu este.Cu toate astea eu imi fac meseria la fel ca inainte,adica nu il las pe ala sa moara in masina ca nu mai am o parte din drepturile care mi se cuvin.poate ala din masina sau tu nu aveti habar ca eu mi-am cumparat haine de serviciu din banii proprii renuntand la altele care mi-ar fi fost la fel de necesare.

Raspunsuri

un_informat

#536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 14:07:16

#531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

ba e o manipulare, de cea mai joasa speta. SMURD va face ce face si acum dupa noua lege. incearca sa intelegi asta. vor aparea si firme private. este in avantajul nostru sa stim ca sunt mai multi si in caz de nevoie poti sa apelezi la ei.

noua lege trebuie sa le impuna personal calificat si infrastructura. dar SMURD nu se desfiinteaza :)

actualul sistem de sanatate este causat de firmele celor din USL. vezi ce se intampla in Bucuresti cu firmele din jurul lui Oprescu. coruptia exista deja.

faptul ca te-a afectat criza nu este un motiv sa sustinem manipulari. repet, SMURD nu se desfiinteaza. din contra, vor aparea firme private unde daca esti profesionist te poti angaja pe un salariu mai atractiv. nu vei mai sta la mana statului. aparitia firmelor private ar trebui sa te avantajeze, nu sa te dezavantajeze.

eu de 20 de ani muncesc in privat. am fost si prin firme care au redus salariile si n-am facut greva. stii ce am facut? mi-am cautat un alt loc de munca. nu am stat sa fac petiie pt asta :)

imi pare rau ca treci prin momente grele, dar repet, SMURD nu se desfiinteaza :)