Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 13:34

#510: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Dar cu cine lucreaza sistemul de siguranta nationala?Smurd este o componenta a sitemului de siguranta nationala.Fiind programator si folosind internetul cred ca atata lucru poti citi.Ai vazut ambulanta smurd pe care scrie srl sau SA?Eu nu!Am vazut ca scrie Pompieri Smurd iar printr-o logica simpla Pompierii fac parte din sistemul de siguranta nationala.Referitor la cazurile care zici ca le vezi la tv asta este realitatea dar asta nu inseamna ca privatizarea asta o sa-ti aduca ceva mai bun din moment ce nu ai personal calificat.Nu o sa se intoarca medicii din Franta,Germania sau UK unde castiga peste 3-4 mii de euro sa lucreze la Hospital Srl pe baza unei case de sanata private a nu stiu carui mare om de afaceri sau parlamentar.Si mai este o chestiune:\multi dintre cei care scriu pe aici despre privatizare,concurenta etc nu stiu sa faca diferenta intre acele litere si SMURD si insemnatatea lor si cele ale unei ambulante pe care scrie BGS sau PLUS.

Raspunsuri

un_informat

#521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 13:41:40

#517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

vezi ca n-ai citit legea? :)

SMURD-ul este o componenta a sistemului de siguranta pt accident colectiv, calamitaţi naturale sau dezastre iar aceasta este coordonata de catre Comitetului pentru Situaţii de Urgenta al Ministerului Sănătăţii ori Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă si sunt obligati sa puna la dispozitie tot personalul in astfel de situatii.

noua lege spune ca in astfel de cazuri inclusiv firmele private pun la dispozitie toata infrastructura iar costurile sunt suportate de catre stat. ce avem aici? un avantaj. vom avea un parc mai mare de ambulante de care putem dispune in caz de siguranta nationala. bani pe care statul nu este nevoit sa-l investeasca.

in rest, la un accident de circulatie poate sa vina ori SMURD-ul or PULS-ul.

repet, SMURD ramane asa cum este acum. vor aparea si societati private si nu te va obliga nimeni sa apelezi la ei. ok?