Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Quoted post

Musafir

#182 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-09 13:23

#176: un medic - Re: Re: Re: Re:  

De cat timp esti licentiata,draga mea?

Intrebare?? Pe tine,familia ta,copii tai cine i-a ingrijit de atatia ani? Tu sau una cu facultate? 

Doar de cativa ani a aparut porcaria asta.

Si inca ceva ....calitatea serviciilor medicale tine in primul rand de calitatea ta umana. Degeaba sunteti poate,,bine pregatite" daca calitatea voastra umana lipseste cu desăvârșire. 

Cand ati zambit ultima data unui pacient sau cand ati mangaiat cu sinceritate si bunătate un pacient. 

Am colege cu facultate..si cam toate sunt lesinate dupa banet. Doar banul este pe locul 1.

Vina nu este a voastră,ci a celor care guvernează. 

Dar nu veni acum tu sa imi spui mie ca cei cu postliceeala nu au ce sa caute in spitale. Pai cine o sa va mai tina in carca pe voi astia ,,superiori".

Raspunsuri

medic

#183 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-14 10:51:38

#182: - Re: Re: Re: Re: Re:  

cine a avut grija de familia si copii mei, pai in primul rand merg doar la clinici private, privatii nu angajeaza asistenti cu postliceala ...si am fost mai mult decat multumita de serviciile lor. Da, e importanta si caliteatea de a fi om,dar cine zice ca o persoana cu postliceala are aceasta calitate? sau cine zice ca o persoana cu facultate nu are aceasta calitate?totul este relativ. Cat despre a primi bani de la pacient, nu conteaza ce ai absolvit, asta depinde de fiecare persoana, si spre uimirea dumneavostra am vazut multi asistenti cu postliceala care doar asteptauu sa primeasca o atentie,altfel nici nu se uitau la pacienti. asa ca va rog frumos sa nu mai generalizati. Inca o chesti, aceasta petitie este pentru noii absolventi de postliceala,nu pentru cei care au absolvit acum 30-40 de ani. In ziua de azi calitatea invatamantului din postliceale este net inferior,am trecut si pe-acolo un an si am vazut cum "se invata",in fapt ,asta este si motivul pentru care am renuntat dupa primul an,nu va ma imbatati cu apa rece, eu merg pe principiul : daca nu stii cu adevarat despre ce este vorba----->>>> nu  vorbesti, nu mai imprastiati toate aberatiile auzite de pe la cunostinte, si eu cunosc destul de multa lume care a terminat postliceala si nici macar nu lucreaza in domeniu.....postliceale bune mai avem in tara noastraa...

Musafir

#186 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-14 11:48:30

#182: - Re: Re: Re: Re: Re:  

si ce daca inainte nu exista facultate? nu ati avut voi oare acelasi salariu si inainte sa se inventeze facultatile de asistenti? nu mai fiti frustrati, nu v-au furat absolventii de facultate din salariu, atat ca ei primesc mai mult, si nu inteleg unde este problema. Vorbiti de parca voua v-au scazut salariile dupa ce au venit asistentii cu facultate in spitale,sunteti chiar penibili, nu mai cautati nod in papura , vede-ti-va de meseria si de salariul vostru ...cata rautate poate exista