Andreea Marin – afară din TVR!

Quoted post

Irelevant

#736 Re: Re: Re:

2016-07-07 09:19

#725: - Re: Re:  

Bre, copilu ca vad ca citesti numai printre randuri. Ma acuzi de cruzime impotriva animalelor fiindca am o oprinie diferita fata de tine? Tu vrei sa-ti dau cu legea peste bot ca faci acuzatii false la adresa cuiva la care n-ai nici o dovada ca EU as fi facut asa ceva? Numai cuvintele tale imi dovedesc iresponsabilitatea si nesimtirea de care dai dovada prin comportamentul pe care il ai fata de cineva care a avut o opinie diferita, fara sa instige la vreo ura ci doar la responsabilitate. Chiar vrei sa-ti fac o lista cu pisicile si cainii pe care i-am ajutat pana acum si sa-ti dau peste ochii cu ea ca poate atunci vei invata sa citesti corect ce scrie o persoana si sa nu mai sari la concluzii ca orice japita extremista care nu face diferenta dintre bine si rau?

Am specificat mai sus ca ma refer la copii inocenti care n-au facut niciun rau animalelor dar au fost bagati in aceeasi oala cu o persoana care a facut fiindca erau inrudite. AI NEVOIE DE DIOPTRII PENTRU MIOPIE CA SA CITESTI CORECT SI SA NU MAI SARI CA PROSTUL LA CONCLUZII FARA SENS? Romana asta este atat de grea, domne???

Pai uite din comportamentul vostru iresponsabil si josnic, in anumite situatii, m-am invatat sa-mi trag propriile concluzii si sa nu ma iau dupa ceata cu furci. S-ar zice ca daca sunteti iubitori de animale, ar trebui sa aveti un nivel de intelegere mai crescut, dar degeaba ca pana la urma saritii in capul oricui care nu vine cu turma si incearca sa analizeze situatia din mai multe puncte de vedere si nu doar unu.

O faci ucigasa de caini si totusi ea n-a ucis niciun caine...BRAVO! Inca o acuzatie falsa bazata pe vorbe spusa la nervi! Cata inteligenta! Deci, am cautat si emisiunea pe Kanal D si in niciun moment nu recunoaste asa ceva ca ar fi fost planuit. :| Pur si simplu relateaza experientele altora. Sunteti constienti ca intr-adevar cainii cand vad un om pe bicicleta au tendinta de a se duce sa latre si sa fie mai agresivi, nu? la fel cum fac si la masini.

Mie mi s-a intamplat pe role sa fiu surprinsa ca am trecut pe langa cineva care isi plimba cainele si a dat sa apuce din rola. Poate sa fie cel mai bland caine si sa faca aceste lucruri din instinct. Intr-adevar in situatia ei n-as fi chemat hingherii fiindca stiu sa aplanez o situatie si am reusit sa ma inteleg si sa ma apropii de destui caini agresivi la inceput care dupa deveneau cei mai buni prieteni, dar inteleg panica, inteleg nervii si reactia ei la o asemenea intamplare fiindca e om. E om si la nervi a facut gesturi extreme din frica si panica tocmai fiindca nimeni n-a fost destul de intelegator cat sa stie cum sa domoleasca situatia ca sa nu se ajunge ca ea sa cheme hingherii. Cei in schimb care zic ca n-a fost atacata, nu aveti nici o dovada ca nu este asa. Ea are o convorbire telefonica in care probabil se aud cainii latrand si semnele auditive de agresiune + un martor. 

Din vina unor oamenii iresponsabili ca aceea vecina ajung sa fie cainii omorati, nu din vina unei zane. Din vina unor oamenii care nu-i supravegheaza si ajung sa se intample asemenea incidente. Degeaba o demonizati pe Andreea Marin cand a fost clar, vina vecinei ca n-a dat dovada de responsabilitate fata de cainii pe care ii avea in grija. Problema aici este lipsa de responsabilitate de care dau dovada unii care se considera iubitori de animale si din cauza carora, ajung sa sufere toti cainii maidanezi. In Norvegia, intr-o tara care pana in 2013 n-a avut nevoie de sterilizare si n-a avut niciodata probleme cu cainii maidanezi, aceea vecina ar fi fost categorizata ca iresponsabila si i s-ar fi luat toti cainii ca sa fie dati in adoptie catre alte familii mai responsabile dupa un asemenea incident.

Raspunsuri

Musafir

#752 Re: Re: Re: Re:

2016-07-08 04:33:49

#736: Irelevant - Re: Re: Re:  

In Norvegia Fam Anghel era la puscarie pentru NEGLIJENTA! Nimicule sunteti asa disperati sa sugeti un ban si voi!