Andreea Marin – afară din TVR!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Andreea Marin – afară din TVR!

Musafir

2016-07-07 05:34

Moderatoarea in cauza este o explozie a prostului gust materializat intr-o artificialitate ieftina. As propune un test: Lasati-o sa vanda pantofi sau carnati 1 an de zile si daca o face cu succes si fara reclamatii aceasta sa fie conditia sine qva non sa fie primita inapoi in televiziune. Stiu ca sunt altii mult mai putini ( mult mai putin buni) decat este sus numita dar curatenia trebuie sa inceaoa de undeva. Sunt atatia tineri si tinere talentati si fete fromoase si ma refer la cele care chiar nu au acid hyaluronic in buze , de ce sa tineti niste rebuturi si sa nu oferiti o speranta de viitor cuiva care chiar merita

Musafir

2016-07-07 05:38

O initiativa mai mult decat binevenita . Felicitari initiatorilor.

Musafir

#728 Andreea Marin de rasul lumii

2016-07-07 05:57

si totusi de ce pedofilii, violatorii si criminalii sunt tinuti in viata cu 2400 lei/luna, apoi dupa cativa ani sunt eliberati sa o ia de la capat? culmea niciun IRECt, nicio Andreea Marin nu militeaza pentru pedeapsa cu moartea. Pentru ca sunt oameni? Poate sunt "oameni" ca ei! ca mine nu sunt oameni. poate imi raspunde vreun irect de ce pedofilii sunt intretinuti in puscarii sau tinuti pe langa casa omului, in timp ce un caine care nu face rau nimanui este ucis. asta nu e ipocrizie? asta nu arata ca de fapt ei sunt marionetele primarilor care ii folosesc pentru a frauda banii publici cu asa zisa masura a uciderii cainilor? in timp ce incurajeaza abandonul? atat de mult ati mintit si manipulat ca nu cred ca va mai tine mult pamantul. Teo cel putin nu a invatat nimic din plata pe care a avut-o dupa ce a zis ca o mama poate trai si cu 200 lei/luna. era deputat PDL pe atunci. poate voi ati uitat, noi nu am uitat! cam asta e adevarul. modul in care trateaza un animal, reflecta modul in care vor trata si oamenii. cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii. Andreea, iti spun ceva si daca ai minte o sa pricepi. Esti bolnava psihic, esti isterica, esti caraghioasa prin modul dement in care te tot afisezi la tv. oamenii care nu iubesc cainii rad de tine. Am cunostinte care nu sunt interesate de animale si nu inteleg ce dracu e cu tine. Rad de tine sa stii. Ai ajuns de rasul tarii. te-ai compromis. te-ai facut de rahat. lasand cele doua tabere la o parte - oamenii (cei care ajuta) si neoamenii (cei care ucid), ai uitat ca mai exista o tabara de oameni care rad de tine. zic ca ai probleme grave la mansarda. esti penibila, pe bune. si mai grav este ca insisti sa fii penibila. daca erai desteapta, daca!, terminai scandalul. ai ajuns bancul Romaniei din anul 2016. iti place sa rada oamenii de tine? primesti atat de multi bani pt acest circ, incat sa merita sa ajungi de rasul lumii? 

ce ai fost si ce ai ajuns... vai de tine!

Musafir

2016-07-07 06:16

NU suport falsitatea si ipocrizia..Ajunge cu aceasta zana falsa.
Crede ca prosteste pe toata lumea.VREAU FETE NOI SI OAMENI NORMALI.
DACA ESTE VEDETA CREDE CA POATE AVEA UN VOCABULAR SUBURBAN?RUSINE.RUSINE.RUSINE!!!!!!!!!!

Musafir

2016-07-07 06:20

O astfel de persoana indoielnica nu merita sa traiasca pe banii romanilor.

Musafir

2016-07-07 07:20

Fatarnicia respectivei este mai mult decat evidenta!

Musafir

#732 Re:

2016-07-07 07:35

#693: Andreea -  

Bine zis! Chiar se aplica...

Musafir

2016-07-07 08:26

Am semnat aceasta petiție deoarece nu sint de acord cu , comportamentul acestei "doamne" si nici cu vocabularul ei nu mi este Rușine!!! De restul nici nu mai vorbesc! Eu nu plătesc taxe Radio tv pt astfel de " doamne"

Musafir

2016-07-07 08:48

pentru ca m-am saturat de manipulatori inculti, de persoane fara coloana vertebrala, de promovarea iresponsabilitatii, de voci de carton care sa ne rada in nas. suntem oameni, vrem sa fim tratati ca atare nu sa ni se bage pe gat cu forta toate minciunile si inventiile unei persoane care s-a obisnuit sa se uite de sus la orice alta fiinta! ea este exemplu de "ASA NU"

Musafir

2016-07-07 09:13

Oribil ce a spus !
Irelevant

#736 Re: Re: Re:

2016-07-07 09:19

#725: - Re: Re:  

Bre, copilu ca vad ca citesti numai printre randuri. Ma acuzi de cruzime impotriva animalelor fiindca am o oprinie diferita fata de tine? Tu vrei sa-ti dau cu legea peste bot ca faci acuzatii false la adresa cuiva la care n-ai nici o dovada ca EU as fi facut asa ceva? Numai cuvintele tale imi dovedesc iresponsabilitatea si nesimtirea de care dai dovada prin comportamentul pe care il ai fata de cineva care a avut o opinie diferita, fara sa instige la vreo ura ci doar la responsabilitate. Chiar vrei sa-ti fac o lista cu pisicile si cainii pe care i-am ajutat pana acum si sa-ti dau peste ochii cu ea ca poate atunci vei invata sa citesti corect ce scrie o persoana si sa nu mai sari la concluzii ca orice japita extremista care nu face diferenta dintre bine si rau?

Am specificat mai sus ca ma refer la copii inocenti care n-au facut niciun rau animalelor dar au fost bagati in aceeasi oala cu o persoana care a facut fiindca erau inrudite. AI NEVOIE DE DIOPTRII PENTRU MIOPIE CA SA CITESTI CORECT SI SA NU MAI SARI CA PROSTUL LA CONCLUZII FARA SENS? Romana asta este atat de grea, domne???

Pai uite din comportamentul vostru iresponsabil si josnic, in anumite situatii, m-am invatat sa-mi trag propriile concluzii si sa nu ma iau dupa ceata cu furci. S-ar zice ca daca sunteti iubitori de animale, ar trebui sa aveti un nivel de intelegere mai crescut, dar degeaba ca pana la urma saritii in capul oricui care nu vine cu turma si incearca sa analizeze situatia din mai multe puncte de vedere si nu doar unu.

O faci ucigasa de caini si totusi ea n-a ucis niciun caine...BRAVO! Inca o acuzatie falsa bazata pe vorbe spusa la nervi! Cata inteligenta! Deci, am cautat si emisiunea pe Kanal D si in niciun moment nu recunoaste asa ceva ca ar fi fost planuit. :| Pur si simplu relateaza experientele altora. Sunteti constienti ca intr-adevar cainii cand vad un om pe bicicleta au tendinta de a se duce sa latre si sa fie mai agresivi, nu? la fel cum fac si la masini.

Mie mi s-a intamplat pe role sa fiu surprinsa ca am trecut pe langa cineva care isi plimba cainele si a dat sa apuce din rola. Poate sa fie cel mai bland caine si sa faca aceste lucruri din instinct. Intr-adevar in situatia ei n-as fi chemat hingherii fiindca stiu sa aplanez o situatie si am reusit sa ma inteleg si sa ma apropii de destui caini agresivi la inceput care dupa deveneau cei mai buni prieteni, dar inteleg panica, inteleg nervii si reactia ei la o asemenea intamplare fiindca e om. E om si la nervi a facut gesturi extreme din frica si panica tocmai fiindca nimeni n-a fost destul de intelegator cat sa stie cum sa domoleasca situatia ca sa nu se ajunge ca ea sa cheme hingherii. Cei in schimb care zic ca n-a fost atacata, nu aveti nici o dovada ca nu este asa. Ea are o convorbire telefonica in care probabil se aud cainii latrand si semnele auditive de agresiune + un martor. 

Din vina unor oamenii iresponsabili ca aceea vecina ajung sa fie cainii omorati, nu din vina unei zane. Din vina unor oamenii care nu-i supravegheaza si ajung sa se intample asemenea incidente. Degeaba o demonizati pe Andreea Marin cand a fost clar, vina vecinei ca n-a dat dovada de responsabilitate fata de cainii pe care ii avea in grija. Problema aici este lipsa de responsabilitate de care dau dovada unii care se considera iubitori de animale si din cauza carora, ajung sa sufere toti cainii maidanezi. In Norvegia, intr-o tara care pana in 2013 n-a avut nevoie de sterilizare si n-a avut niciodata probleme cu cainii maidanezi, aceea vecina ar fi fost categorizata ca iresponsabila si i s-ar fi luat toti cainii ca sa fie dati in adoptie catre alte familii mai responsabile dupa un asemenea incident.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-07-07 09:36

Musafir

#738 O scrisoare inteleapta pentru Andreea Marin

2016-07-07 10:13

Daca Andreea Marin este inteligenta, va intelege, daca nu, va continua sa persevereze in rautate si prostie

https: //www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1229960460370476&id=727118767321317

Musafir

2016-07-07 10:23

Doamna asta cu vocabular de periferie,nu are ce cauta intr-o institutie ca TVR.Noi sintem satui de perfidia ei ,de falsitatea zimbetului pe care-l afiseaza.In sfirsit si-a dat arama pe fata.

Musafir

2016-07-07 10:26

Pentru ca imaginea trebuie pastrata prin consecventa...Ori esti "Zana" ori esti "Bestia"....alegerea iti apartine...

Musafir

2016-07-07 11:56

Nu agreez persoanele fatarnice si sunt mare iubitoare de animale si deplâng faptul că sunt lăsate pe strada.

Musafir

#742 Re:

2016-07-07 12:29

#1: -  

Pe plan professional este o doamna, la sfirsitul zilei este tot un om ca oricare, nu mai judecati atit, fiecare avem momentel e noastre :)

Musafir

#743 Re: Re:

2016-07-07 12:30

#742: - Re:  

cand ai momentele tale, iesi la ucis? pentru ca e grav daca un om, cand are momentele lui, iese la macelarit oameni sau animale. e semn de boala psihica sa stii, nu e normal deloc!

..

2016-07-07 12:33

Cine a mai numito zana si pe falsa asta,ea zana poate vrajitoare da,la cum se poarta si vb,In fata camerilor da Oooo vb civilizat dar In realitate e jalnica.

Irelevant

#745 Re: Re: Re:

2016-07-07 13:37

#743: - Re: Re:  

Domnisoara cu halucinatii de turma nu cred ca aveti dreptul sa vorbiti de boala psihologica a unora cand dumneavoastra nu faceti diferenta dintre adevar si defaimare. Andreea Marin a zis ca se va apara cand va fi cazul si ca are arme legale. Asta inseamna ca se duce sa ucida? sau ca a ucis? Cum distorsionati voi adevarul....cata ipocrizie.  Haide sa o explic in termeni legali ca ceea ce ai facut este o acuzatie falsa si defaimare si mare pacat ca nu sunteti luati la raspundere unii pentru asta.

Mare pacat! Pana si faimosul video in care ziceati ca recunostea ca a fost totul planuit, ati mintit fiindca n-a facut o astfel de recunoastere. Credibilitate 0! Un om cu capul pe umeri care analizeaza dovezile (si nu se ia dupa turma) vede usor propaganda, defaimarea si acuzatiile false pe care le faceti care apropo! sunt ilegale la noi in tara.

Musafir

2016-07-07 16:16

Sa vadă toată lumea cat este de jegoasa nu cum se dădea, zâna buna

Musafir

2016-07-07 18:41

Sincer nu cred ca se va rezolva ceva......dar e ok ca macar se încearcă....

Musafir

2016-07-07 19:02

Pt.ca nu este o femeie iubitoare de oameni si animale , cum se afisa .este o falsa si prefacuta .

.AFARA CU OAMENI CARE SANT FALSÎ.
oldman45

#749 Marin

2016-07-07 20:57

Aceasta zdreanta este produsul TVR. Nu cred ca numarul de semnaturi este suficient. Raitingul emisiunii o va da cu siguranta afara pe aceasta parasuta. Pacat ca s-a despartit de Banica ! Ala o mai altoia din cand in cand.

Musafir

#750 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-07 21:01

#614: eu - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nu uitați sa veniți cu trimitere de la medicul de familie,talonul de pensie,pijamale de schimb ,papuci precum și o fotografie 3/4 in labute cu Andreea muscata de cap și ingurgitata pana în dreptul esofagului.Și dacă tot invocați credință treceți și pe la patriarhie și cereti revenirea inchiziției ca sa aveți temei legal în a o răstigni pe cruce pe dușmanca neamului din tvr,a o face bucati-bucatele și intr-un final apoteotic a o arunca la caini s-o mance drept dulce răzbunare. ..