Andreea Marin – afară din TVR!

Quoted post

Musafir

2016-07-05 07:33

Poate ca d-na Marin ,a vrut sa fie muscata de acesti caini ,dar din pacate nu a reusit !...pe cand eu cu cativa ani in urma ,tot in Bucuresti am fost atacata de un huligan ,si mi-a furat geanta cu toate ce aveam in ea .Daca nu ma aparau cainii maidanezi ,acum poate nici nu mai scriam aceste randuri ,si eram undeva in lumea celor de sus !....Din toata intamplarea aceasta nefericita ,eu m-am ales cu  piciorul drept rupt ,pentru ca individul mi-a sarit in spate ,am avut fractura trimaleolara ,si am ramas cu traume pe toata viata ,....am tras-o rau de tot !!!...pentru ca pe individ nici pana in ziua de azi nu fost prins.Chestia este urmatoare :de ce cainii alearga dupa biciclisti ?....ei bine considera ca se iau la intrecere cu ei !...asta citita de mine despre caini !....de atunci cainii pentru mine reprezinta ceva ,,aparte ".....si inca ceva :consider ca la incidentul cu Ionut ,vinovat se face numai bunica pentru ca datorita neatentiei ei sa intamplat ce s-a intamplat !!!..nimeni altcineva !!!....

Raspunsuri

Musafir

#500 Re:

2016-07-05 07:43:33

#498: -  

ele iubesc pedofilii, criminalii si violatorii si abuzatorii de femei. Individul care o felicita pe Andreea Marin a postat la un clip pe youtube ca femeia trebuie calcata in picioare. cei care o sustin pe AM sunt pericole sociale, marginalii societatii. nu va imaginati ca sunt niste oameni integri. fatatoarea in wc care a recunoscut public ca a pus viata in pericol copiilor ei culmea tot la Teo Show a recunoscut asta si nimeni nu a facut nimic e pro ucidere caini si o felicita si ea pe "zana". deci? mai e ceva de spus?