Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Mihai Diculoiu pe facebook

#47531 Mihai Diculoiu pe facebook

2016-06-24 13:53

Celebra conducere Oltchim(ad.judiciari,ad. special si director gen adj.) in 11.01.2016 solicita finantare pentu activitatea Oltchim,dar pana in prezent nu s-a prezentat niciun finantator.Ad.special Bogdan Stanescu si Dir. gen.adj.Victor Avram au fost nevoit sa opresca sectia Oxo si astfel incalca prevederea din Planul de reorganizare.Ministerul Economiei,personal ministrul Borg trebuie sa intervina si sa numeasca un alt ad. special la Oltchim. .Bogdan Stanescu este preocupat sa-i fie lui bine,sa-si puna directori la Oltchim din randul prietenilor lui, sa falimenteze si Sistemplast ,sa fie prieten cu locotenentii lui Piperea penru ca impreuna sa subjuge salariatii Oltchim..In judetul Valcea avem nevoie de oameni competenti si responsabili, nu de indivizi care sa faca jaf in SC Oltchim -gen Bogdan Stanescu si Victor Avram .

Raspunsuri

SA MI SUUUGETI OOLA CERNEVISTILOR,,,EU PICASSO.

#47532 Re: Mihai Diculoiu pe facebook....DEZBINA CA SA CISTIGI RAZBOIUL CERNEVE,te n gitu mati gaoaza,

2016-06-24 14:05:24

#47531: Mihai Diculoiu pe facebook - Mihai Diculoiu pe facebook 

SA MA PUPATI IN KUR KAKATLOR DE OLTCHIM,IN SPECIAL CERNEVISTII,SA I SOOGETI POOLA LUI NEA MIHAI DICULOIU MAI CRAUNITORILOR CERNEVISTI,TRADATORILOR,ZLOTIII BAAA,CHIAR NOI PROSTI CEILALTI CARE NU AM AVUT INCREDERE IN MATA NEA MIHAI,ASTA E ,PE  PROST IL ASTEAPTA PEDEAPSA CAPITALA DACA NU ASCULTA DECIT DE ZLOTII.