Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Quoted post

Musafir

2016-06-07 10:24

Cred ca ar trebui publicate numele judecatorilor de la Curtea Constitutionala care au statuat ca daca pleci la plimbare cu copilul tau fara sa-ti anunti sotia sau sotul inseamna ca l-ai rapit,sa stim si noi caror netoti sa ne adresam ,poate le mai scriem numele si pe cate un acatist sa aiba grija Dumnezeu de ei daca tot nu cred in existenta divina.Sa dea sfantul Dumnezeu sa cada ei in plasa intinsa altora ,in numele legii,si sa nu poata sa faca nimeni nimic pentru ei,ca de ,asa e legea,dracul sa le ia de legi si pe cei care le-au facut strambe,numai bune sa serveasca doar interesului strainilor.Nu stiu cum dracu,dar au facut niste legi numai impotriva propriului popor sa actioneze si tot ei se supara cand le spui ca de 25 de ani sunt adevaratii gropari ai Romanei si al propriului popor.Asta-i genocidul impotriva poporului roman ,dragi judecatori de la Curtea Constitutionala si pentru genocid ce a patit Ceausescu?Poate nu ati auzit.Oricum sa va aiba Dumnezeu sub observatie si sa hotarasca el ce hram purtati,ca noi nu avem puterea pe care o aveti dv. pentru a hotara ca cine isi iubeste copilul trebuie sa faca puscarie si daca se poate la zeci de mii de km. de tara lui.Sa va dea voua Dumnezeu soarta acestei femei ,pentru ca aveti si voi copii,nepoti si stranepoti,blestemele sa cada pe voi.Tineti minte:Dumnezeu iarta dar nu uita.

Raspunsuri

Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#4 Re:

2016-06-07 11:13:22

#3: -  

Judecătorii  CCR au decis FOARTE BINE, adică fapta părintelui NU e infracţiunea de RĂPIRE, ci e doar "nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului", ce se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Judecătorul PODAR VIOREL-ADRIAN de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis atât arestarea provizorie a Anamariei în 13 aprilie 2016, cât şi arestarea şi extrădarea ei, ce a fost contestată şi e judecată azi la ÎCCJ.

Informaţii detaliate despre judecător şi hotărârile lui am postat la secţiunea anunţuri:
http://www.petitieonline.com/a/143166

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...