Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#47022 Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-02 18:17

#47011: - VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

Administratorul special de la SC Oltchim Bogdan Stanescu raporteaza in cinstea alegerilor locale din 05.06.2016:" marile realizari "din ultimii 3 ani la Oltchim:: -am adus directori din Bucuresti carora le-am crescut salariile lunare nete de la 800 lei la 10 000 lei -am director de strategii menegeriale pentru a fi sigur de falimentul Oltchim - am 11 directori cu salarii lunare nete individuale de 10 000 lei care nu au nicio initiativa de evitare a falimentului Oltchim -am 7 sindicate care actioneaza fiecare pentu interesul grupului sau -am reusit sa rapotez profit fara sa achit 10 milioane euro (salarii si plati compensatorii) -am distrus Petrochimia Pitesi,dar am Director (cu salariu net lunar de 10 000 lei) la 100 salariati pe post de paza -am adus la tacere autoritatile locale,care nu ma intreaba despre soarta Oltchim Salariati Oltchim analizati si decideti daca directia pentru Oltchim si judetul Valcea este buna sau gresita!

Raspunsuri

ACUM INFORMEZI OAMENII?E TIRZIU FRAIERE.

#47023 Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-03 09:41:08

#47022: - Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE,BRAVO MAI GHIOCA MAI VI SI TU DE ACASA KAKANARULE