Salvati-ne vietile! Montati separatoare pe drumurile din tara.

Quoted post

Musafir

#73 Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera

2016-05-15 10:22

Nu stiu daca aceste petitii vor rezolva ceva . S-au inmultit si semnaturile nu se strang in acelasi loc.Propunerea mea este sa faceti in continuu reclamatii la CNADNR si Politia Rutiera. Scrieti corect gramatical  civilizat si prezentati-va datele reale (reclamatii care contin injuraturi , nu sunt scrire corect sau nu au date de identificare nu sunt luate in considerare.

http://www.cnadnr.ro/contact.php     http://politiaromana.ro/ro/petitii-online 

Raspunsuri

Musafir

#120 Re: Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera

2017-03-07 08:31:00

#73: - Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera 

Ma numesc Eugen Cuteanu, pensionar 80 de ani si ocuiesc in bloc 10-16 Bl.Take Ionescu.

Va rog foarte mult, luati in seama reclamatia mea, legata de blocarea trotuarului din

fata "Hotel Do" , care se afla la capatul strazii fosta Buftea, colt cu Take Ionescu.

Recurg la acest gest deoarece sesizarile facute si de altii , celor de la hotel in acelas

sens, se pare ca nu au avut succes, motivandu-se ca sunt masini straine ! Batranii,  

mamele cu carucior si copil, sunt obligati sa ocoleasca intreaga parcare , care a luat din spatiu rezervat trotuarului.  Propun sa sugerati personalului de la primire, a acestui hotel , sa atraga inca de la sosirea

solicitantilor veniti cu masina, sa pastreze , la stationare , distanta cuvenita .

Cu multumiri  , Prof.univ.dr.Eugen Cuteanu

Maria

#121 Re: Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera

2018-07-17 10:35:00

#73: - Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera 

Buna ziua, sunt locuitor al municipiului Piatra Neamt si vreau sa precizez ca drumurile pe care circul sunt pline de gropi .Ieri in data de 16.07.2018 sotul meu si-a spart cauciucul la masina pe Strada Bistritei(in dreptul zonei industriale )Piatra Neamt ,Jud Neamt .Str Petru Movila din Piatra Neamt aceeasi situatie ...gropi ...un canal deja e decopertat de ciment ...din care sar bucati mari de ciment cand trec masinile peste el.

Ce se poate face ? Cu taxele suntem toti la zi ca altfel suntem pedepsiti aspru... cum facem sa avem un crampei de civilizatie macar pe drumuri .