Salvati-ne vietile! Montati separatoare pe drumurile din tara.

Musafir

2016-05-14 19:26

Politica rutieră este pentru mine la fel de importantă ca cea pentru sănătate şi educaţie. Deci trebuie să fie făcute cu responsabilitate.

Musafir

2016-05-14 19:49

imi pasa !

Musafir

2016-05-14 20:09

Sper sa ajute acesta petitie pentru montarea separatoarelor, mai ales in zona unde s-a produs tragicul accident.

Musafir

2016-05-14 20:50

Nu mai trebuie sa ne supunem hotararilor haotice ale autoritatilor incompetente si corupte din aceasta tara! TREBUIE sa facem ceva in acest sens si singurul lucru pe care-l putem face e sa le cerem socotela tuturor nemernicilor care lasa oamenii sa moara, sa calce pe cadavre, numai sa le mearga lor bine sa-si poata deschide conturi in Panama, Elbetia si in alte paradisuri fiscale...
MARELE DNA, unde esti? A, asculti povestile de can can ale mafiotilor!!

Musafir

2016-05-14 23:31

parapeti ar trebui sa fie pusi pe DN1 la Posada, acolo unde exista niste ramasite de pe vremea lui Ceausescu, de dimensiuni mult prea mici, iar dupa parapeti e ... prapastia . Un autocar venit dinspre Sinaia - Doamne fereste - caruia i s-ar intampla vreo avarie sau ceva - n-ar avea nicio sansa ..............

Musafir

2016-05-15 03:22

Sunt necesare, la fel cum sunt necesare și benzile rezonatoare, transversale, pentru reducerea vitezei în zonele cu risc de accidente. Bani sunt, CNADNR este cel mai mare aspirator de bani: roviniete, accize, taxe, buget! Avem gropi, denivelări mari, drumuri proaste.
Dan Boanta
Autorul acestei petitii

#57 Re:

2016-05-15 05:08

#6: -  

Amploarea campaniei noastre “Salvaţi-ne vieţile ! Puneţi separatoare între noi şi cei care încalcă legea” din ultimele 24 de ore, prin sutele de postari pe retelele de socializare dar si prin cele peste o mie de semnaturi din petitiahttp://www.petitieonline.com/salvati-ne_vietile_montati_sep…, au facut ca ieri dupa amiaza, Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România sa remita un comunicat prin care anunta inceperea lucrarilor de montare a parapetelor rigide de protectie pe DN1 incepand cu mijlocul lunii iunie.
Asadar avem peste 1160 de semnaturi stranse pana acum, iar demersul nostru a inregistrat un prim pas! Primii 5 km de drum național protejat pe sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura București!
E un prim pas! O singura victorie nu inseamna castigarea bataliei. CNADNR are peste 192de km de drumuri naționale aflate în administrarea sa.
Pe drumurile din tara mor oameni zilnic in accidente rutiere, iar aceast demers NU se limiteaza doar la DN1 care poate fi numit fără exagerare drumul morții. Statisticile ne-au aratat ca acest flagel se intinde si pe alte sosele principale ale tarii. Vorbim de DN2, DN7, DN6, DN19, DN15, DN21 şau DN2A, unde in fiecare zi cel putin un om moare nevinovat.

Dan Boanta
Autorul acestei petitii

#58 Re:

2016-05-15 05:09

#10: -  

Multumim pentru sustinere!

Musafir

2016-05-15 05:19

Locuiesc in Otopeni si folosesc frecvent DN1 in zona in care in ultimii ani, de cand a fost amenajata acea bordura despartitoare de sensuri, criminala, circul cu teama ca as putea urma eu sau oricare alt om. Ma intreb oare cati oameni trebuie sa mai moara nevinovati dintr-o nepasare a noastra, a tuturor!

Musafir

2016-05-15 05:41

Nu ne putem încrede în unii şoferi, aşa că este mai bine să luăm măsuri pragmatice, eficiente împotriva unora care sau beau la volan - punându-ne viaţa în pericol sau şofează până adorm la volan - punându-ne viaţa în pericol..

Bună iniţiativă.

Musafir

2016-05-15 05:49

Locuiesc de 7 ani in Corbeanca si am vazut prea multe accidente, cu pierderi de vieti omenesti, in tot acest timp. Avem nevoie de protectie pe DN1!

Musafir

2016-05-15 06:35

De cinci ani ne chinuim sa convingem CNADNR pentru a monta cel mai performant parapete din lume.
Informatii gasiti aici: http://safence.ro

Musafir

2016-05-15 06:44

Pentru ca in lipsa unor masuri de acest gen, combinata cu un cadru legal defectuos, vom sfarsi toti in astfel de situatii.

Multumesc

Musafir

2016-05-15 07:41

Este foarte important ca toti cetatenii sa se implice intr-un fel sau altul in rezolvarea acestor probleme ! Succes!

Musafir

2016-05-15 07:55

Pentru ca imi pasa! Pentru ca imi doresc o viața mai buna pentru copiii mei!

Musafir

2016-05-15 08:06

Mã gândesc cu groazã ,la drum, când trebuie sã vin acasã si vezi pe drumurile patriei''smecherii'' autohtoni sau pe ceilalti ce vin de ''afarã'' ,cum nu respectã linia continuã, viteza în localitate, etc. Se impune aceste separatoare, sper sã aveti succes în demersul DV.Cu stimã, stimate domn.

Musafir

2016-05-15 08:06

Pentru ca trebuie sa salvam vietile alor nostri si ale noastre, ale tuturor!

Musafir

2016-05-15 08:54

deoarece fac zilnic naveta pe DN! catre Bucuresti si ianpoi spre casa si vad in fiecare saptamana ccidente cu morti. nu as vrea ca eu sau familia mea sa continuam sa avem stresul acesta zilnic.

Musafir

2016-05-15 09:20

Viaţa, sănătatea şi educaţia au mai rămas românilor. Să nu le pierdem că devenim pribegi în propria ţară.

Musafir

2016-05-15 09:51

Am semnat pentru ca intr-adevar lipsa marcarii corecte a soselelor din Romania face victime. La Baneasa, eu nu circul decat pe prima sau a doua banda, e suficient sa nu fi atent o fractiunede secunda si daca esti pe a treia banda risti sa atingi bordura aia. Nici macar vopsita nu e pentru a fi mai vizibila....

Musafir

2016-05-15 09:53

Siguranța în trafic e primordială

Musafir

2016-05-15 10:06

De ani de zile sustin montarea de astfel de separatoare,din beton,ca fiind singura solutie pentru eliminarea accidentelor frontale,orbirea cu farurile unor soferi mai putin constiinciosi,cand pierzi controlul volanului esti aruncat inapoi pe banda,etc.

Musafir

#73 Reclamatii la CNADNR Si Politia Rutiera

2016-05-15 10:22

Nu stiu daca aceste petitii vor rezolva ceva . S-au inmultit si semnaturile nu se strang in acelasi loc.Propunerea mea este sa faceti in continuu reclamatii la CNADNR si Politia Rutiera. Scrieti corect gramatical  civilizat si prezentati-va datele reale (reclamatii care contin injuraturi , nu sunt scrire corect sau nu au date de identificare nu sunt luate in considerare.

http://www.cnadnr.ro/contact.php     http://politiaromana.ro/ro/petitii-online 

Musafir

2016-05-15 10:36

Imi pasa de tara,de oameni !

Musafir

2016-05-15 12:56

Drumurile noastre sunt dintre cele mai urate din Europa! Autostrazile din nou sunt praf , uitati-va la Autostrada Soarelui ca a ajuns sa "apuna"..soselele dintre comune sunt periculoase datorita gropilor si a nepasarii celor de la CNADNR care si-au batut si isi bat joc in continuare atat de banii europenilor cat si a celor care cotizeaza la stat pentru aceste drumuri , au furat si fura in continuare ! o tara care toti se uita dupa ce combinatii sa mai faca pentru a castiga bani ...datorita saraciei binenteles. UFF!!