Asigurați grădinițele cu hîrtie igienica și săpun!

Quoted post

Musafir

2016-05-03 06:31

Am semnat-o fara sa ezit macar o clipa! Succint - pentru ca sunt indignata de starea in care se afla viitorul nostru - copiii! Mita poarta nume diferite -atentie, multumire, prezent...etc, numai sa nu i se spuna pe nume...se imputa salariile mici ale pedagogilor, dar asta nu este o scuza, pe de o parte, pedagogia este o vocatie si intotdeauna este loc de libera alegere unde sa muncesti, in gradinite cu 2-3 mii de lei total sau la constructie, menaj, de exemplu unde -s banii mai maricei, pe de alta parte, nu cred ca omului care a dat de gustul mitei si a banului neoficial, chiar daca i s-ar mari salariul nu ar mai ravni la alte surse...cat despre hartia igienica, sapunul lichid, deterenurile de joaca, amenajate din contul parintilor, reparatiile, jucariile , rechizitele, si altele, cred ca este indiscutabil - reforma (citeste rascoala parintilor) este inevitabila, este imposibil de a continua asa...

Raspunsuri

Musafir

#29 Re:

2016-05-04 20:38:22

#14: -  

Aveti perfecta dreptate. Poate ca unii parinti au si ei un salariu nu mai mare de 2-3 mii, dar trebuie sa achite obligatoriu lunar 100 sau altii chiar 200 lei fondul grupei, dintre care nu prea cred ca se cheltuie 100 % pt grupa sau gradinita.

Sunt curioasa despre ce "reforma" vorbiti, ca eu sunt tare indignata in privinta gradinitei.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...