Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Quoted post

Musafir

2016-04-16 06:55

Este revoltator ce se intampla in justitie.Suntem mai rau ca pe vremea inchizitiei.Poate face plangere orice schizofrenic si te trezesti in inchisoare.
Daca un diabolic care face pe victima se duce si face o plangere chiar si fara probe, justitia pune im executare.
Sunt mama, am divortat amiabil,dar fostul sot nu a fost multumit.El a dorit razbunare.M-am trezit cu fel si fel de plangeri si procese.Imclusiv plangere penala si executare pe copil, fara ca im prealabil sa ceara sa vada copilul.Justitia s-a pus in miscare fara ca macar sa aiba dovezi.Dupa ani buni de suferinte si traume,amenintari de tot felul, m-am trezit inculpata im multe procese, numai pe baza unor acuzatii mincinoase, profitand ca lucreaza in Franta si are bani.Am fost optimista, crezand ca judecatorii sunt corecti.Dar, m-am lovit de un sistem juridic indiferent, imoral, care nu are legatura cu dreptatea .Am ajuns sa-mi fie frica si de umbra mea. Cu toate ca am avut dovezile nevinovatiei mele, nu a interesat pe nimeni.
Stiu prin ce trece aceasta mama si va multumesc pentru initierea acestei petitii.Este necesar sa luam atitudine.Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa-i de-a forta acestei mame sa treaca peste toate.

Raspunsuri

Maria
Musafir

#886 Re:

2016-04-16 07:41:34

#876: -  

Aţi descris perfect realitatea! În Romania, femeile mamă sunt discriminate, cu suportul masiv al unor personalităţi din Justiţie! Dacă ar locui tatăl în Romania şi copilul ar refuza să plece cu el, aşa um am văzut în înregistrarea video, mama ar fi pedepsită cu 100 - 1000 lei pentru fiecare zi întârziere  de a pleca copilul cu tata! Nu contează de ce nu vrea copilul, mama este etichetată "alienatoare" şi, pe lângă penalizarea aiuritoare ÎN FAVOAREA TATĂLUI, este incriminată şi penal cu art. 379 C.P. şi i se cere şi decăderea din drepturile părinteşti, după ce a crescut singură copilul, fără aport financiar din partea tatălui. Există deja o mamă penalizată cu 45000 lei şi căreia i se cere decăderea din drepturile părinteşti şi acel "Tată" instruieşte acum alţi confraţi cum să profite de pe urma mamei copilului comun! Totul sub  şi cu ajutorul autorităţilor române!!!!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...