Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46295 Re:

2016-03-30 21:48

#46291: -  

Dupa cum observati avem proces cu ei http://portal.just.ro/si joaca justitia dupa bunul moft si intimidari, te mai vedem ma piperea ce mai faci in lume si ce mai faci in Oltchim, esti..., " genial " de idiod cu gasca ta de penali. Procesul insolventei la care au acaparat judecatorul-sindic si comit impreuna ilegalitatile pe care le-am aratat in petitie si peste tot. Impostorii au lasat si modul si cum aplica ei infractiunile si le-au descris si au argumentat modul si felul de a fura,  chiar se arata in petitie furturile si a linsa pe toti care le sunt impotriva cu argumente la ceea ce comit penal, impunand si inchiderea petitiei, unicul mod de a arata adevarul in Oltchim. Si  oare sunt capabili sa justifice SUMA DE 9 MILIOANE EURO SALARII FURATE???? Justitia o are acaparata acest sef al avocatilor presedintele lor pe toata tara si fost judecator care a acapart  pe toti avocatii la care din "domn' profesor" nu-l scot si fac impotriva celor pe care ar  trebuie sa-i apere si nu sa-i invete la ilegalitati sau sa le fure banii pe procese care le stiu ca le incurca mai mult si avocatii care ar trebui sa fie aparatori incalca legile si judecatorii corupti. Mafia lor este si noi am avut si avem mereu din partea lor atacuri si contre ori arogante mitomane si iesite din context pe care le doresc sa devina legi care nu exista si sunt false insa le imprima  in mintea unora care sunt mai naivi si mai slabi pregatiti ori nu stiu sau nu cunosc la ce impostori supun pe acestia si ii baga la necaz tragandu-i dupa ei, oameni care sunt vampirizati economic asa cum au lasat impostorii  scris in descrierile lor textuale. Scoaterile din context si rastalmacirea adevarului la ei este ocazie de a intimida, infractiuni de care ei se fac vinovati incalcarea legilor si justitia care  pe ei nu-i vede ca incalca legile.

Raspunsuri

Musafir

#46296 Re: Re:

2016-03-30 22:07:13

#46295: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re:  

Da, nu am inteles niciodata de ce in cazul "darii in plata" l-au deranjat atat de mult anumite argumente care daramau spusele lui, de ce l-a deranjat faptul ca i-am demascat pe unii membrii din grupul care il sustine, unii oameni deloc amarati, de ce l-a deranjat opozitia fireasca la o lege care lua unui numar extrem de mare de tineri posibilitatea de a-si cumpara o casa in viitor. Mai ales ca toate institutiile de la: Guvern, Ministerul Justitiei, Ministerul de Finante, CSM, Banca Nationala, Comisia Europeana si multe altele, s-au opus clar legii initiate de el. Si mai mult nu am inteles de ce marele avocat nu a spus o vorba jurnalistilor care au scris de sute de ori impotriva legii lui, dar este extrem de suparat pe cei cativa comentatori de pe diverse forumuri.