Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Musafir

#2602 Re:

2016-03-26 13:24

#2591: Frosa -  Diferenta dintre tigari si oxigen sau apa este ca nu exista un prag peste care se poate considera ca ai consumat tigari in exces si de acolo inainte tigara iti face rau. Fiecare gura de fum face rau, tigara este singurul produs la nivel mondial care folosit EXACT ASA CUM TREBUIE, fara sa fie un exces, sau un accident sau o neatentie omoara. Partea cea mai rea este ca nu te omoara doar pe tine, ci si pe cei pe care prin IMENSA NESIMTIRE ii obligi sa-ti inhaleze fumul.

Raspunsuri

Musafir

#2606 Re: Re:

2016-03-27 09:34:36

#2602: - Re:  

Ia asculta ba ca m-am saturat deja ca suntem nesimtiti ca ii imbolnavim pe altii... Pana la urma voi sunteti nesimtiti si nu aveti respect fata de fumatori, noi nu vrem sa se fumeze peste tot, vrem spatii special amenajate, in timp ce voi aveti impresia ca totul vi se cuvine. Daca esti baiat fain, vin cu tine la nefumatori si fumez afara da lasa-ma-n pula mea sa merg si eu cu iubita undeva ca amandoi suntem fumatori, pai vii tu sa ne tii masa cat timp stam amandoi in ploaie la tigara?!? Cum dracu nu pot fuma in masina de serviciu daca sunt singur? Pe cine afum? Da asta e, de acum nu mai iesim in oras, iar prietenii nostri nefumatori tot cu noi vor sta sti tot in fum. fmm de idioti egoisti