Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

SSS

#2437 Re:

2016-03-22 15:44

#2429: -  

Deci tu mergeai in cafenea sa fumezi,daca trebuie sa iesi afara nu mai mergi,deci te doare in pla de cafeaua de acolo ca nu poti iesi afara sa fumezi.Cine e egoist si ipocrit aici...Si da alunga un procent de clienti dar aduce alt procent...Platesti cafeaua  nu fumatul in bar....

Raspunsuri

Musafir

#2442 Re: Re:

2016-03-22 15:58:24

#2437: SSS - Re:  

Exista destule cafenele si baruri care vand si tigari. Nu cred ca o persoana este egoista daca vrea un spatiu in care sa se simta bine si sa nu afecteze nefumatorii. Mai egoist este sa fii nefumator si sa ai pretentia ca fumatorii sa iasa cu tine in oras si sa stea sfinti la masa si sa fumeze afara. Pai mai bine merg pe o banca si mai fac si economie.

#DD

#2443 Re: Re:

2016-03-22 16:02:05

#2437: SSS - Re:  

Daa ai dreptate dar am o intrebare...ti.e ti.ar placea sa ti se interzica sa faci ceva ce iti place si il faci de anii de zile?nu cred deci ...pui mei nu mi se pare corect multe baruri si cluburi se vor inchide ...vor fi scandalurii ...pnm daca chiar doriti sa ajunga Romania mai jos decar a fost si chiar toata lume sa fie in razboi sa se injure si sa se bata si sa se iasa in strad....