Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Musafir

#2038 Re:

2016-03-20 23:40

#2036: -  

Mars si fumeaza afara

Raspunsuri

Musafir

#2039 Re: Re:

2016-03-20 23:42:10

#2038: - Re:  

Sugi pula, papagalule!

Musafir

#2045 Re: Re:

2016-03-20 23:55:45

#2038: - Re:  

Nene, pana acum te cacai pe tine ca nu mergi nicaieri din cauza fumatorilor. Acum de ce esti acasa? Mars tu la club ca ai unda verde. Du-te si fa consumatia de 10 luni pe luna asta. Strangi si tu din buci toata luna ca sa strangi bani de o bere. Esti jalnic nu pentru ca esti nefumator, ci prin felul tau de a fi si prin felul in care obsesiv scrii aceleasi cuvinte urate de cateva zile la petitia asta. Sa stii ca nu toti nefumatorii sunt ca tine. Multi isi dau seama ca legea asta e frectie la picior de lemn. Au comentat destui nefumatori aici pro petitie pentru ca oricine cu 2 neuroni isi da seama ca legea e abuziva pentru o categorie de oameni care mai si platesc taxa pe viciul lor.

Si eu sunt nefumator si nu vad de ce m-as bucura de raul altuia. Eu, spre deosebire de tine, iti scriu acum dintr-un bar. Suntem putini. 10 oameni. Ne cunoastem toti si patronul a incuiat usa. Nu am nici o problema  ca 7 persoane fumeaza in momentul acesta. Este bar. Loc pentru vicii. 

Orice patron are dreptul sa isi aleaga clientii. Si crede-ma ca asa o sa fie pana la urma.