Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Musafir

#1768 Re: Legea anterioara

2016-03-20 15:07

#1762: azaleea - Legea anterioara 

Din DEX - INTOLERÁNT, -Ă adj. 1. care nu respectă libertatea de gândire, care nu suportă altă credință, religie decât a sa; fanatic.

"Există un singur lucru care nu poate fi tolerat şi anume intoleranţa".(Aceasta lege, de exemplu)

Noi dorim unele spatii doar pentru noi fumatorii, in care firesc tu nefumatorul nu ai motiv sa intri cat timp:

AI LA DISPOZITIE SPATIU DOAR PENTRU NEFUMATORI. 

Deci nu vad de ce te intereseaza ca spatiul de fumatori e mai mult sau mai putin aerisit.

Dar unii dintre voi NU TOLERATI ASTA!

De-aia este INTOLERABILA aceasta INTOLERANTA!

Raspunsuri

Florin

#1835 Re: Re: Legea anterioara

2016-03-20 18:01:31

#1768: - Re: Legea anterioara 

In momentul in care esti intr-un restaurant in care spatiul de fumatori e aproape de cel de nefumatori, aerisirea nu functioneaza cum trebuie, ce ar trebui sa fac? Sau daca restaurantul in care am chef sa mananc acum si am facut rezervare (mi s-a intamplat de cateva ori), tocmai a inchis spatiul pentru nefumatori si a "uitat" sa anunte acest lucru, ce ar trebui sa fac, cand pauza de masa e de maxim o ora? Sa alerg din restaurant in restaurant?

Sau cand iti doresti sa ies intr-un club intr-o vineri seara, dar toate cluburile sunt dedicate fumatorilor, cand si nefumatorii vor sa fie respectati, ce ar trebui sa fac? Sa stau acasa?