Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

wcked

2016-03-19 15:22

Ma fratilor, ce libertati va sunt incalcate? Nu ma intelegeti gresit, si eu sunt fumator, si chiar unul inrait, dar sunt 100% pro legii acesteia. E o lege care este aplicata de mai multi ani in toate tarile civilizate si nimeni nu a concluzionat ca i s-au incalcat  drepurile, eu sunt student in Londra si sincer rad de nu mai pot cand vad ce scriu astia despre reactiile romanilor la aceasta lege. Stii cum suntem numiti? "Stupid monkeys" ca cica suntem prea idioti sa intelegem ca asa ceva e normal si este peste tot in lume. Acum, ceea ce ai facut tu aici este foarte bine, o petitie pentru construirea unor locuri special amenajate pentru fumat. Dar faptul ca scrii ca legea asta este proasta iti distruge toata petitia. Acum, gandirea de roman probabil nu o sa fie de acord cu mine, dar in sfarsit suntem si noi vazuti cu mai putin dispret pentru ca ne civilizam cum e si normal. Si eu am facut o petitie la mine la universitate pentru loc de fumat, dar in ea am scris doar partea cu iesitul afara in frig, pentru ca acolo ai totala dreptate, dar atat, pentru ca legea este perfect normala. Si ce sa vezi, cu doar 150 de semnaturi au facut, pentru ca nu m-am apucat sa injur persoanele care au dat legea si sa zic ca e o prostie legea asta sau asa mai departe. Treziti va fratilor ca suntem panaramele europei si voi insistati in chestia asta...

Raspunsuri

Musafir

#1181 Re:

2016-03-19 17:49:24

#1062: wcked -  

Ramai acolo.