OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

MAKEr

#767 Re:

2016-02-22 18:49

#764: Marcel -  

Marcele, cred ca ai facut scurta la mana de cat ai postat mesajul asta pe Facebook, Hotnews, Bursa, cam peste tot unde ti-a trasat Teodorescu. Mereu acelasi text, asta spune mult despre nivelul tau de inteligenta. Acum ati inceput sa ii injurati din nou voi postacii pe astia care vor sa isi ia o casa. Ati vazut ca vrajeala practicata de voi postacii, Ion Robu, Anton, Pantis, Nichifor, Arpad, Carje si toata brigada, nu prind, asa ca va reintoarceti la vechea arma, injuratura, in lipsa de idei si inteligenta. Voi vorbiti de economii:))), voi care v-ati dus cu palma in fund si ati luat avansul prin credit de consum si ipotecar cu 80% grad de indatorare. :))) Dar la cat au mintit borfasii aia doi ai vostri la Realitatea, ce sa ma mai mire de niste slugi amarate ca voi? De ce nu stati pe paginile si petitiile voastre? De ce creati aici atmosfera, pe petitiile voastre nu intra nici pulea sa inunde cu injuraturi. Ah, m-am prins, ca postaci platiti aveti lista si va tineti de ea ca sa nu va taie din bani. Nu va taie baieti, stati linistiti, oricum liderii vostri nu va platesc din banii lor ci din banii amaratilor alora care chiar cred ca sefii vostri le vor binele. :))))

Raspunsuri

HAI SUS !

#768 hRe: Re:

2016-02-22 20:08:52

#767: MAKEr - Re:  

Nu sunt nici 3 minute de cand contopistul analfabet Piperea a spus ca interesul lui este taierea accesului la creditare. Deci, cand a mintit golanul, cand spunea ca nu vrea asta, ca nu e posibil sa se intample, sau acum cand ca asta e interesul lui? Cand ai mintit gunoiule, ai tupeul sa raspunzi?