OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-13 19:49

#679: SA TE IAU PE COCAR - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

BA BOULE, BANCHERULE DE 2 BANI CARE ESTI TU BANCHER.

CINE MORTII MA-TII A PUTUT SA STUDIEZE CONTRACTUL SA STIE CA ARE CLAUZE ABUZIVE IN EL?

CE BANCA MA-TII A DAT CONTRACTUL LA STUDIU? 

NU JEGULE, BANCA A PUS CONTRACTUL IN FATA FRAIERULUI CU 10 MINUTE INAINTE DE SEMNARE, DAR BANII DE NOTAR PENTRU IPOTECA SI RESTUL TAXELOR CE SE DUCEAU DEJA LA 1000 EURO PLUS MINIM O LUNA DE TIMP PETRECUT PENTRU ACEST CACAT DE CREDIT AU FOST DEJA PIERDUTE!!!! AR MAI FI FOST CAREVA CU CHEF SA TREACA IAR PRIN ASTA?

ASA CA TACI FUTU-TI MORTII MA-TII DE JEG IMPUTIT SI DE PARAZIT CE TRAIESTI PE SPATELE OAMENILOR CE MUNCESC!!!!!!!

NU V-A MAI AJUNS ASTA, ATI MAI SI IMPINS OAMENII LA SINUCIDERE VEDEATE-AS IN STREANG SI PE TINE INFECTULE, SI PE TOTI BANCHERII AIA CARE SUGETI DIN TARA ASTA CA DIN MINA DE AUR!!!!

HAI SICTIR CACAM-AS PE MORMANTU LU MA-TA!!!!!

Raspunsuri

Musafir

#697 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-13 22:19:33

#695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ce limbaj de mare domn ai. Ce vorbesti cocalare? Cum nu ai putut sa citesti contractul? Cine te-a pus sa iei credit pana nu stiai exact clauzele si sa si dai banii inainte ca prostul?Povesti din astea spune-le cu vagabonzii tai din jurul Big Berceni la o bere la PET. Un om normal citeste si chitanta de la intretinere de 20 de ori pana pleaca de la caserie. Voi ati luat ca orbetii si acum vreti sa plateasca altii prin avansuri si dobanzi mai mari pentru prostia din capul vostru.