OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Nmi

#675 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-09 11:59

#674: hahaha - Re: Re: Re: Re: Re:  

Scuza-ma ca iti zic dar esti un mare BOU! Pentru ca in DEMOCRATIE legea imi mai da si voie sa m-a apar la diferite abuzuri care se fac impotriva mea sau a altor persoane. Dar posibil ca tu sa fii vreu angajat al bancilor si dreptul de a te apara impotriva abuzutilor a diferitor institutii sa ti se para nedemocratic. Bou ai fost, bou o sa ramai!!!                          P,S. Nu eu am decis acele comisioane ca un aduz asupra mea, ci o instanta judecatoreasca. Iar daca vrei sa vezi ce inseanma un abuz, vino sa-ti trag doua perechi de palme, eu lucrund intr-o institutie a statului. Si asa informativ sa sti ca un abuz nu este decat in momentul producerii lui, adica trebuie sa se savarseasca.

Raspunsuri

ha ha ha

#676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-09 17:04:19

#675: Nmi - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

NU e nici cel mai mic abuz cand tu semnezi ca vei plati comision si banca iti cere sa platesti comision.

Singurul abuz e ca voi va adunati si behaiti ca sunteti victime, si tineti bancile in procese inutile. Si apoi toti rad si fug de romanii fara minte care semneaza ca fac ceva apoi nu mai fac ce au semnat.