OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Ion

#672 Re: Re: Re:

2016-02-09 09:12

#671: Nmi - Re: Re:  

Ai semna ca vei plati acele clauze. Apoi ai dat-o la intors ca nu mai platesti si ne-au facut pe toti de rusine.

Insa ce iti pasa tie de reputatia tuturor romanilor cand buzunarul tau are de castigat ceva ?

Raspunsuri

Nmi

#673 Re: Re: Re: Re:

2016-02-09 09:34:07

#672: Ion - Re: Re: Re:  

Lasa vrejeala, zi concret cu ce te-am badjocorit! La mintea ta ingusta nu ai inteles ca eu platesc creditul si in continuare. Vreau doar sa avem si noi anumiti romani un mod de a fii pe picior de egalitate cu banca. Am garantat cu apartamentul, acel bun sa il ea banca inapoi, nu sa extinda proprirea asupra altor bunuri sau salari. Asa pare a fi normal. Pana si camatarii ilegali iti iau doar cu ce ai garantat desteptule. Dar esti doar un ciumpalac care ar trebui sa renunte la cetatenia romana, asta in cazul in care ai dubla cetetenie si nu doresti sa mai fii badjocorit de catre mine!!!! Iar daca te referi la corectitudine din partea mea sa sti ca la semnarea contractului am garantat doar cu apartamentul si cu nimic alceva, deci e corect sa-si recapete banca inapoi doar apartamentul ca asta a acceptat si ea garantie. Spre linistea ta buzunarul meu nu castiga nimic, pierde doar aproximativ vreo 16000 de eu+ apartamentul care valoreaza la pretul pieti aproximativ 22000 eu. Iar ce mai am de rambursat banci e 26000eu in prezent. Cine castiga desteptul meu? Eu zic ca banca vreo 12000eu in 9 ani, destul de bun profit!