Dreptate pentru Jack, labradorul împușcat de un orădean

Quoted post

...

#446 Re: Re: Re: Re: ?...

2016-02-06 12:03

#428: Gabriel - Re: Re: Re: ?... 

Și tu ești iar alt "PENIBIL" dar nu ești amuzant..

Ești idiot..

E super suficient o amenda!

Mai știți cazul lui Ionuț? 

Hai sa nu intram în detalii..

Dute tu la cules de căpșuni. .

Sau angajează-te la un adăpost ca sa strângi rahat de câine. .

Nu vorbi în necunostinta de cauza..

Deci pe scurt..

Jos cu iubitorii de fiare..

Cu mentalitatea asta a iubitorilor de patrupede infecte tara asta este incapabila sa evolueze..

Raspunsuri

Musafir

#448 Re: Re: Re: Re: Re: ?...

2016-02-06 12:15:47

#446: ... - Re: Re: Re: Re: ?... 

Stimate domnule analfabet,

Nu vad care este rolul dumneavoastra pe aceasta pagina si nici paralela cu cazul lui Ionut care nu a fost ucis de un labrador. Ca sa va fac sa intelegeti mai bine haideti sa analizam cazul de fata dintre noi: dumneavoastra pareti un om agresiv, cu o proasta educatie, probabil abuzat de parinti in copilarie si de asta va comportati asa. Cainele care l-a muscat pe Ionut sa zicem ca va aseamana in sensul ca in lipsa unui stapan si inconjurat de persoane asemanatoare dumneavoastra s-a "salbaticit" si nu a facut decat sa atace persoana care ii ameninta teritoriul.

Sper ca am fost suficient de explicit iar in legatura cu afirmatia ca suntem iubitori de patrupede infecte cel putin eu ma declar bucuros vinovat si iti promit ca patrupedul meu e mult mai destept si evoluat decat tine, de cele mai multe ori chiar si mai curat.

Vad ca am atins un nerv cu capsunile deci foarte probabil asta a fost sau e un episod din viata dumneavoastra. Puteti evolua si folosi internetul in continuare cautand un contract la portocale in Grecia de exemplu.

Oricum ma bucur ca in sfarsit ati reusit sa va conectati la internet la stana de unde ne bucurati cu aceste comentarii.

Va doresc o zi buna si v-as recomanda sa verificati cu google inainte sa postati... Macar asa mai scapati de o parte din greselile gramaticale.

Musafir

#900 Re: Re: Re: Re: Re: ?...

2016-02-07 16:35:09

#446: ... - Re: Re: Re: Re: ?... 

draga dar tu ai grave probleme de comportament,ti-ai luat azi pastilele?psihic esti varza,in locul tau m-as agata de grinda cu asemenea mod bolnav de a gandi.ptiu doamne