Dreptate pentru Jack, labradorul împușcat de un orădean

Quoted post

cornel

#426 Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 10:45

Cainii se scot la plimbare OBLIGATORIU PRIN LEGE in lesa si cu botnita! Daca nu era lasat liberi cainele acesta nu ar fi fost impuscat. Sa se invete minte proprietarii de caini sa respecte legile.

Raspunsuri

Gabriel

#429 Re: Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 10:58:13

#426: cornel - Lesa si botnita!!!! 

Perfect de acord cu dumneavoastra domnule, insa daca dumneavoastra v-ati abate de la lege, sa zicem ca depasiti viteza regulamentara, ar trebui sa va impuscam?

In plus nu stiu cat de multe cunoasteti despre aceasta rasa de caini insa eu nu stiu niciun caz in care un labrador a atacat fara vreun motiv.

Adela

#433 Re: Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 11:16:26

Is perfect de acord ca trebuia scos la plimbare în lesa și cu botnita, dar va dați seama că omul ala a tras cu o arma????? Ii asta un motiv sa omori o vietate????? În ochii mei nu are nicio scuza....singura scuza a lui e ca are creierul amputat.

dana

#441 Re: Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 11:28:11

Labradorul nu face parte din categoria cainlor periculosi. Chiar daca a fost vina proprietarului, acel nenorocit nu avea voie sa foloseasca arma in acest scop. Putea rani persoane nevinovate. Sunt curioasa ce repercursiuni va avea acest lucru asupra criminalului.

Musafir

#479 Re: Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 15:44:19

Mai citeste legea. Daca labradorul trebuie sa poarte lesa, atunci cand vei fi prins printre ruine sau vei fi scaun cu rotile, sau nu vei mai vedea, etc. cazuri in care un caine te poate ajuta inclusiv pe strada, sa nu apelezi la labrador. Este rasa periculoasa si trebuie sa poarte botnita.

Dan

#512 Re: Lesa si botnita!!!!

2016-02-06 17:15:45

Așa este! Ieri am condus o doamnă, până la stația de autobus, întrucât un iresponsabil si-a lăsat câinele liber pe stradă. Argumentul cu "nu mușca" sa-l păstreze pentru propria familie; dacă vrea să fie acceptat, să respecte legea! Iar pentru situații similare, anunțați Poliția, hingherii, Primaria și 112 (singuri nu vor intra în curți). Evident nu susțin ideea de a trage cu pușca pe străzile Oradei ...