OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Jack Spintecatorul

#346 Re:

2016-02-04 22:11

#326: -  

Daca erai asa mare IT-ist nu mai era onorabila coana ma-ta nemultumita de banii adusi in casa. Oamenii ca tine si consoarta ta care au niste castiguri mici nu trebuie in veci sa aiba case. Asa e in toate tarile civilizate. Numai la noi le-a dat Ilici case la toti strungarii si fatatoarele casnice au educat plozii ca omul trebuie sa aiba cocioaba lui. In civilizatie nu e asa. In civilizatie patura de jos ca tine sta in chirie prin suburbii. La batranete e dusa in azile nu ca la noi unde toti partzarii batrani au case si cer ajutoare de incalzire. Nu ai fost in stare sa te ridici mai mult te duci la azil ca sa consumi cat mai putin. Asa e normal asa e in toate tarile mari si curate nu ca la noi unde toti taranbetzii au cate o bojdeuca.

Raspunsuri

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#348 Re: Re:

2016-02-04 22:24:43

#346: Jack Spintecatorul - Re:  

Ai aparut iar ma golanule? Nici la ora asta n-ai cazut beat pe sub vreo masa? Te tine sambatarul peste program? Hai sictir de gunoi, golanul dracu', boschetarule. Dar tu din ce traiesti ma fripturist nenorocit? Iei si tu zeciuli de la amarati pe care ii amagesti ca esti preot si ca daca se roaga sambata scapa de boli? Cum iti permiti ma sa il jignesti pe omul asta? Nu e de mirare ca gunoaie pocaite ca voi au banii cash pentru o casa in 2 saptamani. 

Musafir

#367 Re: Re:

2016-02-05 05:51:12

#346: Jack Spintecatorul - Re:  

Da, este clar ca trebuie sa evitam astfel de provocari din partea unor molecule diforme, anoste si lasate la voia intamplarii in viata noastra sau uneori sprijinite de interese meschine...si apropo datorita castigurilor mele asa "mici" mai am 2 ani si termin creditul, nu cred ca tu cel care scrii asta ai macar 1/8 din venitul meu. Pacat aici este vorba de ceva mult mai serios, decat plata care se pare ca ai incasat-o pentro a scrie ceva. RASPUNSUL nu este pentru tine, este pentru cei care vor intra si vor sa semneze, DACA VOR, dar vreau sa le arat ca nu esti ceva real si ca esti o doar mizerie sociala si morala. De parintii mei a trebuit sa uit, asa ca jignirile tale nu pot atinge acel nerv de care ai nevoie....si acum o concluzie finala: NU VREI SA RISTI, NU CERI CREDIT. Dragilor aveti posibilitatea sa ALEGETI...NU FACETI CREDIT SI NU SEMNATI DACA NU STITI IN CE VA BAGATI.  "Va rugam sa locuiti in chirie pana la adanci batraneti si sa strangeti bani din 500 euro pe luna". REVIN aveti optiunea sa nu faceti credit, este alegerea voastra si NU VA TREBUIE O LEGE SA VA OPREASCA SA FACETI ASTA SAU SA VA FIE FOARTE GREU. Aici este " secretul" o lege pentru a va "proteja". Alegerea este a clientului NU VREI RISC SI PROBLEME nu MERGI LA BANCA PENTRU CREDIT. NU AM AUZIT DE RECLEMATII IN CARE BANCA A AMENINTAT PE CINEVA CA DACA: "NU SEMNEAZA II IA VIATA". Asa ca dragul meu Jack Spintecatorul....am fi mai fericiti daca oameni ca tine ar fi din ce in ce mai putini in LUME, nu doar in Romania. NU VREI SA RISTI, NU CERI CREDIT. Dragilor aveti posibilitatea sa ALEGETI...NU FACETI CREDIT SI NU SEMNATI DACA NU STITI IN CE VA BAGATI.