OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#165 Re: Re:

2016-02-03 20:05

#156: kolo - Re:  

Se vede ca ai o gandire de bancher coclit. Cand am spus ca lucrurile se schimba, ma refer la faptul ca am trecut prin niste situatii critice! Daca iti spun ca in acelasi an mi-a murit sotia si eu am ramas fara loc de munca, te multumeste? Sunt suficiente informatii pentru tine? Normal, ca aceleasi lucruri mi le-a spus si bancherul alcela initial, si daca m-am dus la el cu adeverinta de salariu de la noul serviciu m-a crezut si in scurt timp m-a executat. Iar daca tu numesti palat, un apartament cu 3 camere, se intampla doar pentru ca gandesti ca un bancher care nu vede altceva decat bani si da solutii de nerezolvare.   Ca sa sunteti voi bancherii. 

Cred si eu ca aveti de ce sa trageti acum. Cum veti mai da voi credite umflate, daca o sa se ieftineasca locuintele? Pe cine o sa mai executati sa va vina banii ca apa la robinet tot restul vietii nenorocitilor de care inca va bateti joc, daca vor avea posibilitatea sa stinga datoria cu locuinta pe care ar cumparao?  Eu sper sa nu mai cumpere nimeni locuinta cu banii imprumutati de la banca. 

Raspunsuri

kolo

#178 Re: Re: Re:

2016-02-03 21:49:30

#165: - Re: Re:  

Toata compasiunea pentru cazul tau nefericit (cu toate ca ma astept sa fi un mincinos, voi cersetorii speculatori in CHF obisnuiti sa folositi cazurile sociale si copiii plangand ca sa stoarceti mila de la oamenii normali).

Insa in cazul in care ai ramas singur si si fara slujba cred ca nu are rost sa mai stai in 3 camere. Vinde, chiar si in pierdere, achita cat poti din credit si o sa-ti ramana putin de plata, mai putin decat tigarile sau ziarele intr-o luna. NU, LOCUITUL IN 3 CAMERE NU E UN DREPT GARANTAT DE CONSTRITUTIE ORICAT NU-TI CONVINE!