Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#45332 Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pentru

2015-11-25 11:24

#45328: - Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pentru legă <= CLANTOI IA DE AICI.

Sugi ba, sugaciule trage tare si baga-n tine ca vei exploda, sa vezi ce mortraciune iti bag eu in gura aia la cat de mort viu esti clantoi,  mortul viu, te cauta dracu si-l vei cunoaste. F..te-n gatlej ca te joc pe gingii si te las fara laringe CLANTOI MORT.

Raspunsuri

Musafir

#45334 Re: Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pen

2015-11-25 11:27:48

#45332: - Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pentru  

VEZI CO.I BATRAN CA FACI ICTER SI NU TE MAILAS SA MI.O SU.GI

FII CALM SI TRECI LA APARAT.

LEEENT, CA ASA IMI PLACE ! 

Musafir

#45336 Re: Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pen

2015-11-25 11:29:53

#45332: - Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pentru  

ALT VITEAZ.

DACA VIN PESTE VOI, VA CÃCATI IMPRASTIAT :))))))

LASATI PROSTIILE SI TERMINATI FELATIA !

CINCI LEI SUNT BANI FRUMOSI ... PANA VA DAU AIA COMPENSATORIILE....BA MILOGILOR ! :)))))

Musafir

#45340 Re: Re: Re: Consecință a dosarului lui Dan Șova: Patru alți avocați celebri riscă anchetarea DNA pen

2015-11-25 11:32:21

CINE I A SUPT ALUP  LUI FOTA??/??PAI GAOAZA RETArdata CU TAMBALAGIUL de cra cra,VOI  CU TOATE NEAMURILE  ,SA TRAITI BINE CU ZLOTIII,IN PAMINT TRADATORILOR DE OLTCHIM SI ARPECIM.