Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#45003 Re: DACA STAI DUPA PERDEA SA MI ALUP IGUS

2015-11-21 10:08

#45002: -  

SA I SU...GI PU..LA LUI FOTA MAI SIFONARULE SI LASULE,E BINE LA HANDELI SA LE REPETIIII.

Raspunsuri

Musafir

#45004 Re: Re: DACA STAI DUPA PERDEA SA MI ALUP IGUS

2015-11-21 11:08:36

#45003: - Re: DACA STAI DUPA PERDEA SA MI ALUP IGUS 

Nu e ma dupa perdea cum spui tu, ceea ce a afirmat omul ala mai devrem a spus ceva real si peste tot se spun aceste probleme. Tot ce a spus acestea s-au discutat, am avut dialoguri-sociale de ni s-a acrit si politicienii compromisi cu sindicatele corupte si manjite au furat in toata aceasta perioasa, au clantanit mult si aici s-a ajuns. Dobitoacele nu pricep cat rau au facut inclusiv viitorului lor, au distrus si distrug sub juramant de parnaiasi, avocati hoti si toate mizeriile pe care si i-au luat ca parteneri, insa se vor scuipa ca pe maselele stricate si singuri vor ajunge la puscarii acolo unde le este locul, confiscarea extinsa a averilor si scoaterea lor din reteaua pe care au creat-o.

Musafir

#45005 Re: Re: DACA STAI DUPA PERDEA SA MI ALUP IGUS

2015-11-21 11:12:06

#45003: - Re: DACA STAI DUPA PERDEA SA MI ALUP IGUS 

Au fost avertizati de prea multe ori, li s-a explicat ca la retarzi si ca la inamptii prostiei pe care o port, acesti babuini sufocati si fara neuroni, aceste lepre odioase, nici azi nu pricep ca li se apropie pe tot ce au facut , realizarile lor, istoria lor de hoti.