Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Scarbitul

#44859 Cotizati prostilor

2015-11-13 06:24

Ieri 12. 11. 2015-conducerea Sindirahatului Liber a solicitat intalnire cu Conducerea sa le dea macar un avans in plus luna viitoare ,mare prostie au facut trebuia sa ceara o lichidare caci acum era momentul, Conducerea cum a auzit de avans au fost de acord.Sunteti o rusine pentru salariati tradatorilor de la Sindicatul Liber,ati tradat demult interesele si drepturile membrilor de sindicat.

Raspunsuri

Musafir

#44861 Re: Cotizati prostilor

2015-11-13 07:56:04

#44859: Scarbitul - Cotizati prostilor 

GAOAZAAAA,BA GAOZARULEEEEEEEEEEEEEEE,ACUM VI CU ADEVARUL.ACUM APERI OAMENII,AI UITAT NEMERNICULE DE NEPOTISME SI AMENINTARII,CA SA NU TI MAI SPUN DE DENIGRARII,TU...TI MORTIII MATIII,NE VOM INTILNI CINDVA,,,,,IAR PT.LABA TRISTA DE BIDIN,DACA DA D ZEIU MITA SA TRECI PE LINGA COPILUL MEU BRANDIBURU MARIUS SI SA RIDICI CAPUL DIN PAMINT,EVENTUAL SA TI CERI IERTARE LA MARIUS,ITI VOI RUPE INCA 2 COASTE,AI INTELES MAI BIDINE?.............MITAAAAAAAAAAA.NU MA MINIA,STAI DRACULUI IN BANCA TA

Harku

#44878 Re: Cotizati prostilor

2015-11-14 21:41:20

#44859: Scarbitul - Cotizati prostilor 

Ieri 12. 11. 2015-conducerea Sindirahatului Liber a solicitat intalnire cu Conducerea sa le dea macar un avans in plus luna viitoare ,mare prostie au facut trebuia sa ceara o lichidare caci acum era momentul, Conducerea cum a auzit de avans au fost de acord.Sunteti o rusine pentru salariati tradatorilor de la Sindicatul Liber,ati tradat demult interesele si drepturile membrilor de sindicat.

Si eu am o  scârba mare pe proşti.

ma duc acu' să depun la unirea şi la SVO în poartă toată continzaţia mea, că aştia sunt oameni serioşi, când cer. cer ori nu cer deloc. că dacă-şi umflă Dumitru muşchii sar iepurii din conducere cu purkoiul de bani imediat. cu toate salariile restante plus fo două în avans, Da nu cerura. tui mama lor de treabă, ceru

Marcucaretrage-nkurcuarcu,

şi proştii sărira imediat cu banii. aşa că ma duc acu'