Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SLO- Comanescu Adreian

#44626 Ce bine-mi pare ca ati luat teapa

2015-10-29 05:58

In atentia disponibilizatilor din 2015 intelegeti odata ca veti lua salarii compensatorii in functie de vechime ATENTIE la ultimul contract in Oltchim .Daca ati avut intrerupere ca ati fost la Mentchim se ia in considerare ultimul contract individual la Oltchim.

Raspunsuri

Musafir

#44628 Re: Ce bine-mi pare ca ati luat teapa MUISTILOR DIN SLO

2015-10-29 08:54:00

#44626: SLO- Comanescu Adreian - Ce bine-mi pare ca ati luat teapa 

COMANESCULEEEE,MARCULEE,COPII LUI DICULOIU SI AI LUI MU...ISTUL DE ROIBU CARE CONDUCE OLTCHIMUL SI LA ORA ACTUALA,SA MA PUPATI IN PU..LA   SI CU DRASOVEAN,ANDREI,TALPASANU,CRA CRA TAMBALAGIUL,MARDARE,PIPEREA,ETC HOTILOR,LASILOR DEZBINATORILOR,PORCILOR SI TRADATORILOR DE OLTCHIM,VA TREBUT POILITICA,SA I SU..GETI PU..LA LA FOTA,PA FRAIERILOR CA V AM SI FU TUT IN GURITEEE

Musafir

#44630 Hoti, banditi, pungasi, latrai, puscariasi, penali....

2015-10-29 10:29:26

#44626: SLO- Comanescu Adreian - Ce bine-mi pare ca ati luat teapa 

Se fura sub ochii tai si cu participarea ta si multi altii ... , iar tu dai in fericire cu consetinte la care multi vor fi intrebati la momentul respectiv de fapte la care s-au comis cu disponibilizatii 2013 si cu modul la care s-a participat la furt si unde sunt banii salarii si drepturi salariale legale, de nici pana azi nu s-au achitat, chiar mai mult bai Comanescule, se strang niste chitante si trebuie sa dati explicatii , inclusiv tu unde si ce cra cra cra faceai impreuna cu gasca voastra de penali. In ceea ce priveste manevra la care s-au teleportat unii pe interese ascunse din fostul Mentchim  in Oltchim crezand ca se salveaza ei ca persoane, multi au reintrat tot pe coruptie cu acordul  conducerilor care s-au succedat in Oltchim si acestia trebuiau sa fie demult la AJOFM - uri, oamenii lui Popescu Valentin si Avram, salavatorii care sugativeaza si lasa prapad in urma lor, falimente si oameni cu familii distruse.