Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#42886 ATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-07 19:32

Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.

A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!

Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. 

Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?

"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" 

Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou.  Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.

Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.

Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.42883: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! 

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!
Musafir

#42888 Re: ATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-07 19:36:31

#42886: - <= CLANTOI, CE AR INSEMNA SA DEMONSTREZI SI TU CEVA IN ARGUMENTARILE TALE, CA PANA AZI INTREBI SI RAMAI TOT IMBECIL CU INTREBARI DE RETARD DEBIL MINTAL OLIGOFRENIZAT SI OTRAVIT SUFOCAT DE CRETINISM SI INDOBITOCIRE PE CARE O DETII LIPSA CREIER , BOLOVANULEEEEEEEEEEEEE ...........,BAAAAAAA NEMERNICULE PUBLICAM CE AVEM NOI SI ACTUALIZATE TOT LA ZI DE CREANTELE SALARIALE OLTCHIM NOI, VOI AVETI NEVROZE CLANTE CLANTANITE CLANTANITOARE  SUGACE SUGATIVIZATE PLINE DE ACADELE SUFOCATI LIPSA CULORI SI REALITATE ADEVARURILOR VA MACINA, MEREU CU  INTREBARI SI LIBI CONTRE, IA DE AICI SI PAPA TOT CA ASTIA SUNTETI:

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

Un calau neindemanatic GHEORGHE PIPEREA  IMPREUNA CU CALAII ,ASOCIATII & CO. SI BDO CU STATUL ROMAN SI SINDICATELE IN CULPA:

Piperea  cu asociatii & co. :<= <= <= NINO-NINO-NINO, BAAA ASTA CARE AUZI VOCI SCRISE SI SIRENELE TE SPERIE...

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati ,  veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

BUFNITELE ITI CANTA-N CREIER (SCUZE TU NU AI CREIER..., SCUZEEE...), AI LIPSA CREIER....., BUHU -HUUU-BU-HUUU-BUHUUU!!! STI CE INSEAMNA ASTA, CAND ITI CANTA CIOARA SI BUFNITAAAA....???? CRA-CRA-CRA.... SI BUHU -HUUUU-BUHUHUUU-BUHUUUU....

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE

AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!