Marian - adevaratul castigator al masinii MPFM

Quoted post

Musafir

#108 Re:

2015-07-20 17:30

#1: -  

A renuntat singur, la ce sa mai ia masina? Daca era asa de sigur ca, cristi a atins cu mana anvelopa, de ce a renuntat? Putea sa stea acolo sa astepte decizia stafului. El a preferat sa renunte si foarte bine a facut. Pana la varsta de 33 de ani nu a fost in stare sa-si cumpere o masina? Ce a facut toata viata?

La 33 de ani altii au casa, masina, familie, el e un nimeni in societate, noroc de emisiunea asta ca l-a mai scos din tipar.

Si dor vorba lui " nu poti avea masina si iubita si de toate". El o are pe Cristiana, a castigat excurstia si castiga si bani la finalul comeptitiei. Nu mai fiti asa lacomi ca idolul vostru. Sunt si altii care merita mai mult decat el.

Nu sunt fan Cristi, dar din punctul meu de vedere dintre cei 4, el a meritat cel mai mult sa castige masina.

P.S.:  REGULAMENTUL! https://www.youtube.com/watch?v=zka5c0Ef9qs&feature=youtu.be

Unde zice ca nu are voie sa-si atinga anvelopa? Zice doar ca nu are voie sa atinga anvelopa adversalului.

Raspunsuri

Elena

#163 Re: Re:

2015-07-20 18:24:00

#108: - Re:  

Da, ai dreptate . Altii la varsta lor au masina ,casa si familie .Dar da-ne tu un exemplu care are toate astea fara ajutorul familiei ci doar din munca  proprie. Sa nu uitam ca Marian nu a fost ajutat de nimeni niciodata avand in vedere ca nu are familie si ca a fost lasat. Dupa parerea ta ,dintre cei 4, Cristi a fost singurul care a meritat dar dupa cum vezi ,dupa parerea mea si nu sunt singura ,sunt multi care au aceeasi parere ca a mea, Marian merita aceasta masina din toate punctele de vedere. De-ar da Dumnezeu sa castige in marea finala pentru ca merita cu adevarat. O seara frumoasa in continuare !

Musafir

#172 Re: Re:

2015-07-20 18:32:03

Uite aici dovada ca nu aveau voie sa atinga anvelopele dupa minutul 2 , https://www.facebook.com/concurentiimpfmoficial/videos/657724197695600/ 

Si daca tot ceri socoteala unui copil care traieste pe strazi de la 9 ani ma intreb si eu cam ce a facut Cristi pana la varsta asta fara ajutorul parintilor ? 

Anca

#265 Re: Re:

2015-07-20 21:28:50

#211: - Re: Re: Din punctul tau de vedere Cristi trebuia sa castige masina. Din punctul multora de vedere Marian era cel mai indreptatit sa castige datorita faptului ca nu a avut parte de sprijin, a trebuit sa faca totul singur, SI NU ESTE USOR, nu a avut parinti care sa.l sustina, de.asta nu a fost in stare sa.si cumpere o masina! Cristi e un taran, care, pe langa faptul ca nu stie sa se exprime corect datorita mediului in care a trait ( antecedentele cu politia, bataile la coltul strazii, fapte ce denota un comportament de taran, parvenit si toate sinonimele posibile ) , nici bun simt nu are fata de dna. Maria care a incercat sa.l ajute pe acest taran prost crescut, atentionandu.l ca depaseste cercul, altfel era zburat de mult din concurs! Tie ti se pare ca el era cel mai indreptatit, inseamna ca nu esti departe de el!!