Marian - adevaratul castigator al masinii MPFM

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Marian - adevaratul castigator al masinii MPFM

Musafir

2015-07-20 18:08

Ca nu este corect numitul cristi cu numele de gheorghe nu merita masina se vede clar ca a atins cu miinile anvelopele.....nu a cistigat pe drept

Musafir

2015-07-20 18:09

Semnez aceasta petitie pt ca vreau sa se faca dreptate!!! Marian a fost cel mai corect si fair-play concurent! In afara de faptul ca si-a scos fata de perna nu a avut nici macar o abatere! Cristi a scapat pt ca ce-i din staff l-au ajutat de fiecare data facand reconstituiri de doi lei! Cand a masurat alina cu acel fier nici macar nu il tinea drept! Se vedea cu ochiul liber! Nu va puteti juca asa cu niste oameni! Fi-ti CORECTI !!!! Si nici macar NU s-a pomenit nimic de faptul ca a atins cauciucurile, ce sa mai faca reconstituire!!!! Rusineeeee!!!!!!

Musafir

2015-07-20 18:10

Am semnat această petiție deoarece consider că cei de la MPFM nu au fost corecți cu concursul pentru mașină .

Musafir

2015-07-20 18:11

Sa se faca dreptate ,atata vreau!

Musafir

2015-07-20 18:11

Nu mi se pare corect ce se intampla toti cei din staf si-au luat vacanta ? Nu au urmarit non stop cum s-a desfasurat acest concurs? Asteapta ca sustinatorii sau publicul sa le trimita dovezi cu incalcarea regulamentului? Rusine sa le fie!!!..

Musafir

2015-07-20 18:12

Mi s-a parut o mare nedreptate ce s- a intamplat cuMarian

Deea

2015-07-20 18:13

Marian castigator!!! Insa cred k staful o sa gaseasca un motiv k sa ne dea peste nas din pacate!! Ff urat a fost momentul knd a desemnat castigatorul, nici nu ma gandeam k nu o sa fie marian!! Din pacate nu cred k staful o sa faca ceva in privinta asta!!

Musafir

2015-07-20 18:15

E ultimul sezon draga staff la care m-am uitat!!!! Ipocrizie maxima!!!!! Ati pierdut multi telespectatori din cauza modului in care procedati! Lui Marian de fiecare data cand va intreba ceva ii raspundeati rastit si urat, iar pe cristi il serveati ca pe un print! 

Musafir

2015-07-20 18:21

Am semnat deoarece am vazut ca cristi a atins primu si nu e corect

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt plina de indignare la adresa producatorului care a organizat ( mai bine spus dezorganizat ) o competitie care lasa loc la f. multe interpretari. Nu inteleg, chiar nu puteati organiza o competitie in care sa nu va bateti joc de acesti copii? Cum e posibil sa veniti in fata lumii sa stabiliti veridicitatea unor erori cu instrumente de tot rasul? Chiar hotul de Cristi care in toata competitia a gasit numai altora greseli, a recunoscut ca a trisat la reconstituire. :( De ce nu ati mai aratat daca Gheoghe de Borca a atins sau nu cauciucurile? Daca ati vrut sa i-o oferiti lui nemeritat trebuia sa i-o dati, fara sa-i mai chinuiti pe fraieri pe podelele alea , neadmitand nici macar sa se spele mai bine de o saptamana? Unde ai disparut, Alina? Ti-a fost jena de penibilul concursului organizat de niste minti bolnave? Urat, f. urat si penibil a fost totul!
Alexandru

MARIAN ESTE CÂȘTIGĂTORUL MAȘINII    !! Aloo staff-ul !?

Musafir

Nu a fost corecta decizia stafului. MARIAN este câștigătorul mașini

Elena

#163 Re: Re:

2015-07-20 18:24

#108: - Re:  

Da, ai dreptate . Altii la varsta lor au masina ,casa si familie .Dar da-ne tu un exemplu care are toate astea fara ajutorul familiei ci doar din munca  proprie. Sa nu uitam ca Marian nu a fost ajutat de nimeni niciodata avand in vedere ca nu are familie si ca a fost lasat. Dupa parerea ta ,dintre cei 4, Cristi a fost singurul care a meritat dar dupa cum vezi ,dupa parerea mea si nu sunt singura ,sunt multi care au aceeasi parere ca a mea, Marian merita aceasta masina din toate punctele de vedere. De-ar da Dumnezeu sa castige in marea finala pentru ca merita cu adevarat. O seara frumoasa in continuare !

Musafir

Pt ca nu Este corect ca a castigat cristi el a Atins cauciucurile cu mana marian trebui a sa castige
Adevarul

#165 Re:

#3: -  

In primul rand, amandoi concurenti ar trebui felicitati pentru rezistenta de care au dat dovada in aceasta ultima proba din cursa pentru castigarea masinii.
In al doilea rand, in orice competitie exista un invingator si un invins, iar dumneavoastra, cei care il sustineti si il veti sustine pe Marian neconditionat, sunteti indreptatiti sa considerati ca acesta a fost oarecum neindreptatit, deoarece a avut loc o oarecare confuzie, aparuta in urma modificarii regulamentului pentru aceasta ultima proba.
Regulamentul final al acestei ultime probe li s-a adus la cunostinta celor doi participanti dupa terminarea emisiunii, fiind citit chiar de Cristiana, in care presupun ca toti sustinatorii lui Marian au incredere. In urmatorul filmulet, se poate verifica amendamentele prevazute in acest regulament final: https://www.youtube.com/watch?v=Z_EWVFSXaOE
Sa presupunem prin absurd ca se pastra vechiul regulament, in care era interzis sa se atinga anvelopa cu palma, daca privim cu atentie filmuletele care circula si sunt considerate drept proba incrimanatorie la adresa lui Cristi, putem observa ca acesta atinge cu partea exterioara a mainii, in timp ce definitia din DEX pentru "palma" este urmatoarea: "PÁLMĂ1, palme, s. f. 1. Partea interioară a mâinii, cuprinsă între articulația pumnului și vârful degetelor." (sursa: http://dexonline.ro/definitie/palma ).
Speram ca si Marian sa aiba castiguri materiale de pe urma acestei emisiuni, deoarece le merita cu desavarsire pentru tot ce a dat dovada in cadrul acestor luni, insa destinul a facut ca aceasta masina sa nu fie castigata de el. Se poate considera foarte bucuros ca a castigat mult mai mult pe plan sentimental, relatia sa cu Cristiana fiind una mult mai inchegata si trainica. 

Musafir

2015-07-20 18:25

Pt ca sunt cei mai sinceri din aceasta competie ... Iar regulamentul pt masina a devenit din ce in ce mai drastic

Musafir

2015-07-20 18:26

Marian este adevaratul castigator , nu Cristi !
Uuuuuu!

Musafir

2015-07-20 18:28

Marian adevarat castigator! vrem dreptate !

Musafir

2015-07-20 18:29

Rog Staff-ul MPFM4 să fie cât mai obiectivi și să jurizeze după regulile făcute chiar de ei,,,Cristi a atins cu mâna anvelopele,,,nici măcar nu sunt o susținătoare înrăită a lui Marian dar totuși îmi place să fim corecți,,,,arătați că nu degeaba strigăm "vrem o societate dreaptă nu coruptă",,,,vă lăsați conduși doar de "cifre" și strategii pt a avea câți mai mulți telespectatori,ei bine luați în calcul că vor fi din ce în ce mai puțini ,,,

Musafir

2015-07-20 18:29

E nedrept,sa vazut clar cum a atins gheorghe cauciucurile

Musafir

2015-07-20 18:31

MARIAN ESTE CASTIGATORUL MAȘINII !
Cristi a atins anvelopa asta duce clar la descalificare
Emisiunea asta a ajuns un mare circ . Rușine a1 !!!
Cu MC pana la finală!

Musafir

#172 Re: Re:

2015-07-20 18:32

#108: - Re:  

Uite aici dovada ca nu aveau voie sa atinga anvelopele dupa minutul 2 , https://www.facebook.com/concurentiimpfmoficial/videos/657724197695600/ 

Si daca tot ceri socoteala unui copil care traieste pe strazi de la 9 ani ma intreb si eu cam ce a facut Cristi pana la varsta asta fara ajutorul parintilor ? 

Musafir

2015-07-20 18:32

Cristi o atins primu,,anvelopa si ,,unde o fost Alina sa faca reconstituirea,,, nu se poate,,,De ce nu o anuntat Alina cistigatoru,,,de ce,,pt,,ca or vrut cu ori ce preti sa-l scoata pe Cristi cistigator..O zis Marian ca o atins,,,si am crezut ca va da filmarea,,,Alina,,Rusine,,,sa le fie....pt.mine Marian este cistigator,

Musafir

2015-07-20 18:33

Vrem dreptate STAFF ! Altfel susținătorii lui Marian si nu numai vom renunța sa mai vizionam orice emisiune Mireasa Pentru fiul meu !

Musafir

2015-07-20 18:34

MARIAN CASTIGATOR! CRISTI TRISOR!