Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Dicu de la Electro -Ama

#39973 Nulitatile din SLO

2015-06-14 12:42

Daca este asa inseamna ca mari jigodii de oameni sunt liderii de nuclee de la SLO.Comanescule bagate si tu la un os la funtia lui Prisacaru.

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39975 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-14 12:53:57

#39973: Dicu de la Electro -Ama - Nulitatile din SLO < = Daca tot aduci informatii ,  gandeste si regandeste ce lasi scris, in rest poti sa-ti spui parerea, nu esti radio erevan sau telefon fara semnal , mai ales ca uite cu ce te confrunti tu si eu iti dau scris...

Rasturnarea LEGE CCM  nu mai are loc acum, a trecut de etapele respective,  iar Oltchim are document judecatoresc LEGE CCM 2015  aprobat, asta pentru ca cel vechi  LEGE CCM 2011 - 2014 VA STATEA IN GAT, EEE ACUM VA STA ASTA NOU LEGE CCM 2015, oricat te-ai strofoca ramane valabil LEGE CCM 2015 . Si cine isi are semnatura acolo aprobare peste tot si inscris peste tot asa ramane , voi restul sindicatelor ramaneti conform LEGE CCM pe care exista si conform legislatitiei aprobate.

Musafir

#39980 Tu vorbesti bai pucare?

2015-06-14 15:13:20

#39973: Dicu de la Electro -Ama - Nulitatile din SLO 

Nu mai posta sub alte nume si nu te mai da drept membru SLO. Amprenta prostiei este vizibila de la o posta.

Cu poza ta de maimuta am invatat si eu cainele sa latre. Asa ca i-am schimbat numele din Azorel in Ghiocel.

Mars Ghiocel! Mars javra!

Adevarul este ca nu esti decat un individ mizerabil, infect, mare mincinos si mare mancator de CA_CAT; esti o jigodie de om, o javra ordinara, o zdreanta.

De cand esti lider de sindicat si frecator de menta (sudoare) in combinat ti-a crescut c-uru cat banita si creierul ti-a ajuns in cutia craniana cat aluna.

Ce-ati facut cu cotizatiile noastre de sindicat?
S-a vorbit in combinat si s-a scris si pe aceasta petitie ca Cernev, cand a "plecat" cu tinicheaua de coada, a lasat "o gaura" de un miliard de lei (o suta de mii lei noi).
Voi, ceilalti lideri din SVO, ati pierdut in nemernicia voastra aproape sase - sapte mii de lei judecandu-va ca sa demonstrati ce? Ca sunteti niste PROSTI.

Mars Ghiocel! Mars javra!