Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#39954 Re: Re: Re: CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR?

2015-06-14 09:56

#39952: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR? 

bai proasta petitiei , nu te-a bagat nimeni pe tine in seama asa ca veziti de mucii tai si converseaza-te cu prietenii tai gen Fota si altii ca voi.

Am inteles demult totul si nu vreau sfaturi de la unii mult, mult mai prosti decat mine. Imi e greu si e si obositor sa conversez cu tine asa ca... PA

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39962 Re: Re: Re: Re: CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR?

2015-06-14 10:17:16

#39954: -  <= EU NU-TI DAU SFATURI, ITI ADUC LA CUNOSTINTA.

Prostovane esti o proasta a petitiei si vietii pe care o ai.  [ PUNCT ] .  Nu sti idiotenie cu cine conversezi scris aici si radiezi de prostie si iti faci SCENARII DE BALAMUC CARE TRAIESTI TU SI ALTII CA TINE, daca mai lasi cretinisme in jurul tau si infectii, iti suflu eu in ceafa aia de comunista ratata si te trimt acolo unde iti este locul, de fapt , vei pleca singur...!!! Doare al dracu cand observi ce am lasat scris. Pentru ca esti unu din faptasii ilegalitatilor comise si faptele lasate in urma ta pe conventii protocolare ilegale si penale , cu  intelegeri pe SUSTA pe care vi le-ati asumat voi si incalcari ale hotararilor judecatoresti pe care culmea chiar tu le-ai incalcat inocentule , contestandu-ti termenul de creanta si faptul ca in insolventa pe reorganizare te-a concediat Oltchim. Numai tu si altii ca voi puteati sa fiti asa de "competenti " in cretinisme . N-ai inteles nimic, vei intelege in viitorul pe care vi se apropie, bucu_rati-va de ce ati creat voi acum, inca bucu_rati-va..., cu cat mai faceti si comiteti ilegalitati,  imi strang si eu creantele salariale de pe urma voastra si altora ca voi, rostogolind datoriile si creantele cu_rente furate..., de la astia care in complicitate si mizerie tronati in laturi si porcisme, maimutarisme, hotii, alte fapte " compentente " pentru voi...etc.

PT.CA AI SCRIS FOTA....

#39968 Re: Re: Re: Re: CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR?

2015-06-14 11:05:46