Pentru încetarea influenței Bisericii Ortodoxe Române în educație

Quoted post

Musafir

#169 Re:

2015-03-01 11:31

După cum pui problema cred că faci parte dintr-o altă biserică decât BOR și folosești Sfânta Scriptura pentru a demonstra faptul că BOR nu deține credința cea adevărată. Deci ești un creștin in felul tău care nu-L contești pe Dumnezeu și nici religia. Crezi însă că biserica ta deține adevărul pentru că numai voi interpretați corect scriptura.
S-ar putea, după cum se vede și din comentariile de pe această pagină, după ura, virulenta, obtuzitatea de care dau dovadă cei ce nu au niciun Dumno, să asistăm la un extremism abject împotriva celor care nu le împărtășesc opinia, adică împotriva creștinilor!

Raspunsuri

Musafir

#189 Re: Re:

2015-03-03 16:06:18

#169: - Re:  

Ai citit cartile mentionate mai sus? Citestele si apoi sa-mi dai replica, fiind ortodox am avut timp sa citesc Sfanta Scriptura a B.O.R. in care se afla cele scrise.Daca nu ai o Biblie Ortodoxa verifica cele scrise pe;WWW.BIBLIA Ortodoxa sau orice traducere si tot rezultatul acesta il vei avea.ADEVAR + MINCIUNA=MINCIUNA. Cine greseste intr-o singura porunca se face vinovat de toate.(Degeaba le respecta pe celelalte.).