Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

#2412 Re: Re: Re: Iulian

2014-12-14 23:55

#2409: - Re: Re: Iulian  

Dar de cand trebuie sa decideti voi pentru copii TUTUROR? Uitati ca religia se preda si la nivel de liceu unde sunt ADOLESCENTI. Daca la 16 ani esti in stare sa conduci o masina de ce nu ai fi in stare sa iei o decizie in priviinta religiei? La 14 ani iti faci buletin si la 18 poti sa votezi. Credeti ca daca impuneti cu forta ii veti increstina? Din contra...Pentru copii sub 14 ani sa decida parintii lor, iar pentru ceilalti sa decida ei insisi.

Se vad si rezultatele LIPSEI educatiei sexuale la noi in tara. http://www.mediafax.ro/social/romania-cele-mai-multe-  nasteri-din-ue-la-adolescente-sub-15-ani-      comitetul-onu-cere-o-strategie-privind-sanatatea-si-drepturile-sexuale-      si-ale-reproducerii-13708479

Multi aveti conceptia gresita ca educatia sexuala te indeamna sa faci sex. Nu va temeti ca nu te invata sa fii homosexual sau diverse pozitii. Te invata sa nu vii un idiot sa te trezesti cu vreo boala gen SIDA sau cum sa nu fii o copila proasta sa ramai gravida la 14 ani.

Mi-am inceput viata sexuala la 18 ani. Pe vremea mea nu exista internet si nici ore de ed.sexuala. Multe fete din generatia mea ramaneau gravide inca din generala.

Adevarul e ca adolescentii din ziua de azi vor face sex indiferent daca vor avea ore de educatie sexuala sau nu.  Cate copile nu raman gravide si dupa aia arunca pruncii la gunoi?

Raspunsuri

Musafir

#2416 Re: Re: Re: Re: Iulian

2014-12-15 09:33:19

#2412: - Re: Re: Re: Iulian  

Cunosc toate chestiunile acestea, și ele au conexiune și cu alte programe mai mult sau mai puțin benefice...

Mai uită-te și la rezultatele Educației sexuale din alte țări. Efectul este contrariul.

Ideea acestei materii spune de fapt: Aveți tot dreptul să faceți sex, dar trebuie să vă protejați.

Din păcate, este un lucru complet greșit. Este un timp pentru copilărie și adolescență, este un timp pentru învățătură, și există un timp când poți, în anumite condiții să-ți începi viața sexuală. Căci acest „drept” practicat mult prea devreme aduce mari deservicii tuturor. Copilul sau adolescentul nu este pregătit pentru asta.

Nota de plată este mare, iar consecințele negative sunt de lungă durată și cu efecte de la psihologice, morale, sociale, și pe termen scurt tot felul de probleme medicale.

Să fii deștept în cazul relațiilor sexule este să le începi cât mai târziu. Nu trebuie să fac ce este cool, ci ceea ce este sănătos pentru mine. Fizic și psihic. 

Nu ceea ce mi se induce că este bine sau „sănătos”.