Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

#1969 celor cu probleme sexuale

2014-12-05 15:30

cred că aveți o problemă sexuală și sunteți frustrat de acest lucru privind protejarea vă recomand aspirina sau abstinența totală și ați rezolvat problema total

Raspunsuri

Musafir

#1972 Re: celor cu probleme sexuale

2014-12-05 15:37:51

#1969: - celor cu probleme sexuale  

Voi considera ca acest post imi este adresat mie deoarece se leaga de subiectul unui post anterior.

Ati ramas fara argumente si incepeti sa atacati. Tipic pentru un roman ortodox... Sa inteleg ca va place sa va faceti pacate. Din cauza oamenilor ca dvs. e Romania la urma Europei; daca aveti copil si doriti sa-l indoctrinati si sa lasati sa fie manipulat, sunteti invitatul meu. Tot ce pot sa fac e sa sper ca se va trezi la un moment dat si isi va da seama de multe lucruri.

Oh, crestinismul parca sugera sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti (indiferent de ce religie este aproapele, indiferent de orientare sexuala, indiferent de culoarea pielii, indiferent daca are vreun handicap sau nu). Dvs. aplicati aceasta regula? Din raspunsul dvs. observ ca nu; dar asta e, asa sunt majoritatea romanilor ortodocsi: un fals. Si aici intra si preaiubitul vostru patriarh corupt si majoritatea BOR-ului (care tot corupt e).