Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

comentator

#1932 parere despre cei ce nu vor religie in scoli

2014-12-04 09:02

eu zic ca daca tot nu vor religie in scoli sa nu li se mai ofere nici un serviciu religios in biserica nici rudelor lor nici copiilor lor celor ce se opun religiei nici spovedanie nici botez nici impărtășanie nici cununie nici inmormântare nici pomeni parastase nici loc in cimitir să moară precum câinii fără cruce pentru că trăiesc și gândesc fără cruce să aibă un cimitir special fără cruci și fără Dumnezeu pentru că asta vor să primească un certificat că nu vor religie și să fie excluși din biserică că tot se leapăda de biserică de hristos prin refuzul lor să-și asume răspunderea până la capăt.

Raspunsuri

Musafir

#1933 Re: parere despre cei ce nu vor religie in scoli

2014-12-04 12:35:13

#1932: comentator - parere despre cei ce nu vor religie in scoli 

Decat sa putrezesc intr-un cimitir mai bine imi donez trupul ca material didactic pentru studentii de la medicina.

Musafir

#1947 Re: parere despre cei ce nu vor religie in scoli

2014-12-05 10:42:37

#1932: comentator - parere despre cei ce nu vor religie in scoli 

Ai impresia ca lucrurile enumerate de tine sunt cumva interesante pentru cei care nu sunt crestini?
Dimpotriva, sunt niste ritualuri complet inutile si prilejuri pentru popi de a mai lua niste bani de la oameni.
Eu n-am avut niciodata de-a face cu biserica si nici nu ma intereseaza sa beneficiez de vreun "serviciu" pe care il ofera.